Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών ο Γιώργος Σκαμπερδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών θα είναι όπως καθόλα δείχνουν ο πρ. Δήμαρχος Αταλάντης κ. Γεώργιος Σκαμπερδόπουλος. Αναμένεται η τυπική επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού του.

Ο κ. Σκαμπερδόπουλος έχει ήδη δημιουργήσει πυρήνες υποψηφίων, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, ακόμη και σε αυτές που δεν είχε μέχρι σήμερα ερείσματα, όπως αυτές της Μαλεσίνας, του Μαρτίνου και της Λάρυμνας.

Το ψηφοδέλτιο όπως λέγεται θα είναι υπερκομματικό, ενός ανεξάρτητου από κόμματα εκλογικού συνδυασμού. Όπως ο ίδιος ο πρ. Δήμαρχος τονίζει σε κατ ιδίαν συζητήσεις, οι εκλογές είναι αυτοδιοικητικές, καμιά σχέση με τις εθνικές εκλογές δεν έχουν, αφορούν τον τόπο μας και μόνο, και υπάρχουν άξιοι από όλους τους πολιτικούς χώρους που μπορούν να προσφέρουν. Τα ονόματα που έχει συσπειρώσει γύρω του ο κ. Σκαμπερδόπουλος είναι αρκετά, αν όχι πολλά, αλλά ας μην μπούμε σε ονοματολογία. Δεν έχει κανένα νόημα. Σε λίγο άλλωστε θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση. Το μόνο που ίσως έχει κάποια σημασία και αποτελεί ίσως είδηση, είναι πως υπάρχει περίπτωση να δούμε στο ψηφοδέλτιο Σκαμπερδόπουλου ονόματα που μέχρι σήμερα φιλοδοξούσαν να είναι οι ίδιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Και αυτό έχει τη πολιτική σημασία του.

Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου και του ονόματος του συνδυασμού του κ. Σκαμπερδόπουλου θα γίνει αφού κλείσουν και οι τελευταίες αλλά σημαντικές λεπτομέρειες του, πράγμα που θα συμβεί όταν θα αρχίσει πια να ξεκαθαρίζει, ποιοι άλλοι συνδυασμοί θα υπάρξουν, αλλά κυρίως ποια θα είναι η στελέχωση των ψηφοδελτίων τους.  Οι τελευταίες αλλαγές θα γίνουν τότε και θα υπάρξει ανακοίνωση όπου χρονικά προσδιορίζεται περίπου στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Στην ερώτηση που δέχεται συχνά πυκνά, κυρίως από όσους δεν τον ξέρουν, γιατί δηλαδή θέλει να ξανασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά, αφού στο παρελθόν υπηρέτησε την Αταλάντη δύο θητείες ως Δήμαρχος, απαντά ότι, η στασιμότητα σε όλα τα θέματα και η συστηματική υποβάθμιση του τόπου είναι αυτά που τον οδήγησαν στην απόφαση να δράσει. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε κάθε ευκαιρία, αυτό που θέλει είναι να προσφέρει στον τόπο, να βγει ο τόπος από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία τρία χρόνια. Έχει όραμα λέει ο ίδιος για τον τόπο και σε όσους κακόβουλα τον επικρίνουν για την επιλογή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών, απαντά πως είναι οι ίδιοι που κάποτε έλεγαν πως ήθελε να γίνει Δήμαρχος για να λάβει τη σύνταξη, όμως η ιστορία του και κυρίως οι επιλογές του σήμερα κάθε άλλο παρά αυτό δείχνουν.

Για τον νυν Δήμαρχο κ. Λιόλιο δεν έχει κάτι να πει. Όπως λέει με νόημα μιλάνε "τα έργα και οι ημέρες του" από μόνα τους, οι δημότες βλέπουν και κρίνουν. Για την πορεία και το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής γενικότερα δηλώνει απογοητευμένος καθώς όπως λέει δεν περίμενε βιώσει τόση στασιμότητα και υποβάθμιση του τόπου του.

Ο κ. Σκαμπερδόπουλος είναι αποφασισμένος όσο ποτέόπως ο ίδιος λέει, να προχωρήσει μπροστά. Να γυρίσει σελίδα ο τόπος και να βγει από το τέλμα.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε και το ψηφοδέλτιο του κ. Σκαμπερδόπουλου.



17 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ
    ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΥΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ . ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟΙ
    ΤΟ ΕΜΕΤΡΗΘΕΙΣ ΕΖΥΓΙΣΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΕΙΣ ΕΛΛΙΠΗΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ? ΚΑΙ Ο ΡΕΓΓΟΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΠΕΖΟΖΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΜΑΓΑΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΕ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΟ 6% ΚΑΙ 7%. ΠΑΛΙ ΚΑΠΕΛΟ? ΑΣΤΟΥΣ ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Αλεξίου που είναι και καλά πρώτος... χέρι - χέρι με την ανανέωση του Σκαμπερδόπουλου είναι... Παίρνει τηλ αριστερά κ δεξιά και παρουσιάζει τον εαυτό του και τον Σκαμπερδόπουλο ως ανεξάρτητους - αντιμνημονιακούς - αριστερούς - άφθαρτους!!!
      Μιλάμε για πολύ τυχοδιοκτισμό και καιροσκοπισμό....

      Διαγραφή
    2. ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.
      ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ.
      Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.,ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ ,ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ. ΟΥΤΕ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ,ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    3. Κι'όμως "Τάκη Αταλάντη", έχει βουίξει ο τόπος ότι παίρνει τηλ παντού. Από ΝΔ, μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και μη σου πω και ΧΑ....

      Διαγραφή
    4. ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ , ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΔΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. . ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΙΣΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ . Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ , ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    5. ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ? ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ , ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

      Διαγραφή
  4. ΜΕ 6% ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ 9%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει μείνει μισοτελειωμένο το έργο της Κατασκευής του ΧΥΤΑ στην Αταλάντη και πρέπει να τελειώσει για να γίνει η Λοκρίδα σκουπιδότοπος της Φθιώτιδας. Οσοι έχουν κοντή μνήμη θα ξαναβρεθούν με την απειλή.

    Και για να μην ξεχνάμε: ένα γραφείο στην Ελλάδα για τις μελέτες και ένα για τις κατασκευές.

    Απορώ που βρίσκουν κάποιοι το θράσος να θέλουν να μας ξανα-σώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα πως θα παει μπροστα με τιν βαγγελς???με τον χρυσοψαρο??/ελεο΅ς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ; ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΛΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    [Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;]
    Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΕΙΝΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ Ή ΌΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ...ΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ. ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ.
    [ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΚΑΘΟΤΑΝ" 8 ΧΡΟΝΙΑ; ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ! ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ή ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ; ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ! ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΜΟΥΓΓΗ" ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ;!!! ΑΛΛΟΙ/ΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ κ. ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΕ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ "ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ". ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ/Η, ΑΞΙΟ/Α ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΑΦΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ "ΛΙΟΛΙΟ". ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

      Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ , ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ , ΙΚΑΝΟΙ ΛΙΓΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΝΕΡΓΟΣ...ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ??? ΠΟΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ? ΟΛΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΙΟΛΙΟΙ!!! ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΑΣ & ΕΝΑΣ,,ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου