Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΒΑΧ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ , ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Και η Ιστορία Επαναλαμβάνεται. Οι πολιτικές ανακατατάξεις - που δυστυχώς επικεντρώνονται μόνο στην εναλλαγή προσώπων και όχι στην αλλαγή νοοτροπίας – επηρεάζουν καταλυτικά και το περιβάλλον της ΛΑΡΚΟ .

Έρχονται και παρέρχονται οι επίδοξοι μνηστήρες ,Πρόεδροι, Διευθυντές και με το πρόσχημα της αναδόμησης , αναβάθμισης ,ανάπτυξης  αφήνουν βαρύ το αποτύπωμά τους.

Και να  ένας νέος Πρόεδρος ο οποίος ωσαν σύγχρονος Τζακ Σπάροου ,απομονωμένος στο βασίλειό του ,απρόσιτος και απροσπέλαστος αναθέτει τη… σωτηρία της ΛΑΡΚΟ ,στο ΣΕΒΑΧ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ !!!!!!!!!!!!!

Ο Σεβαχ ανεμόδαρτος, βρίσκει ένα αγκυροβόλιο , ένα απάνεμο λιμάνι ,ένα νησί πλούσιο σε μετάλλευμα και άκρως εκμεταλλεύσιμο .Μήπως όμως ανακαλύψει ότι αυτό είναι << ουτοπία >> και το νησί αποδειχτεί η << ράχη μιας πελώριας φάλαινας ; >> Ειδωμεν !!

Άνθρωπος , πρόσχαρος ,καταδεκτικός, προσιτός, δοτικός, φιλεύσπλαχνος, έρχεται να κατακτήσει και τη…στεριά. Με το χαμόγελο στα χείλη ,στο οποίο αχνοφαίνονται……… υπολείμματα των γαστρονομικών οργίων , στα οποία υποβάλλει τον εαυτό του συχνά πυκνά ,ως << κακός θαλασσό-λυκος >> που λυμαίνεται την περιοχή στην οποία υπάρχουν κοπάδια εριφίων .

Γνήσιος κοιλιόδουλος τρώει, τρώει χωρίς μέθοδο, χωρίς πνεύμα, χωρίς ευφυΐα ,γίνεται έρμαιο των παθών του με αποτέλεσμα να κάμπτονται οι αντιστάσεις του,  να αλλοιώνεται η κρίση του , να θολώνει ο νους και να ….δίνει προαγωγές σε ημετέρους συνδικαλιστές με τους οποίους συνεστιάζεται, σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να τις αντιλαμβάνεται κανείς ,να κάνει προσλήψεις με τη μέθοδο των ατοπημάτων !!! φροντίζοντας να προσθέσει και αυτός το λιθαράκι του στην  εκτόνωση της ανεργίας που μαστίζει την ελληνική επικράτεια !!!!!!! και να συγκαλύπτει τα εσωτερικά  σκάνδαλα μένοντας πιστός στα <<εν οίκω μη εν δήμω>>.  Αυτό δεν έπρατταν άλλωστε και οι προκάτοχοί του ;;;

Στην προσπάθειά του αυτή έχει αρωγούς, τον Γουίλ Τερνερ , φίλο πιστό του Τζακ Σπάροου , ο οποίος άλλωστε και φρόντισε να τον επαναφέρει στις επάλξεις προκειμένου να έχει ένα άξιο και ικανό συγκυβερνήτη, εξασφαλίζοντάς του, φυσικά πρώτα  τα προς το ζην , αποζημίωση, σύνταξη και λοιπά και φυσικά…..  την Ελίζαμπεθ Σουαν την οποία έσωσε από την εξορία και τη δυσμενή μετάθεση προσδίδοντας της τη δύναμη εξουσίας που χρειαζόταν για επιφέρει μαζί τους τις σωτήριες αλλαγές που θα βοηθήσουν την προς κατάρρευση Εταιρία !!!!!!!!!!!!!!!  

Και εδώ φίλοι μου το παραμύθι τελειώνει !!!!!!!!! Οι ήρωες είναι μόνο εκεί. Η πραγματικότητα είναι συνταρακτική , ανελέητη ,σκληρή . Ο Θεός βοηθός !!!!!!!!

Αλλά μήπως << Συν Αθηνά και χείρα κίνει >> ;  Δε μπορείτε να αντισταθείτε; Σας έχει καταβροχθίσει το Σύστημα στο οποίο επιβιώνουν μόνο αυτοί που ραδιουργούν ;


            Ο ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου