Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Θα προτείνουν Χειμάρα οι ΑΝΕΛ;

Σε αυτόνομη κάθοδο φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να προσανατολίζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
 
Πηγές από το κομματικό περιβάλλον της Καλλιθέας αναφέρουν ότι σύντομα θα συνεδριάσουν τα περιφερειακά κομματικά όργανα προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει χαρακτηριστικά σύγκλησης με άλλα κόμματα και κυρίως με τον ΣΥΡΙΖΑ για την αναζήτηση κοινών υποψήφιων που θα τύχουν της στήριξης των δυο κομμάτων.
 
Μετά την κατηγορηματική άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος του υπευθύνου Αυτοδιοίκησης του κόμματος Κώστα Πουλάκη να στηρίξει τον σημερινό Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά και οι ΑΝΕΛ κινούνται προς την κατεύθυνση στήριξης δικού τους υποψηφίου ώστε τουλάχιστον να καταγράψουν την παρουσία τους στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.
 
Πηγές από τα κεντρικά των ΑΝΕΛ ανέφεραν ότι ως υποψήφιος Περιφερειάρχης μπορεί να επιλεγεί πολιτικό πρόσωπο που έχει δοκιμαστεί σε εκλογική διαδικασία, όπως για παράδειγμα πολιτευτής που μετείχε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.
 
Μεταξύ αυτών που αναμένεται να προταθούν και μάλιστα με περισσότερες πιθανότητες επιλογής περιλαμβάνεται και το όνομα του διατελέσαντος έστω και για μια ημέρα βουλευτή Φθιώτιδας του κ.Θεόδωρου Χειμάρα.


lamiafm1

5 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ . Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , Ο Θ. ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ. ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΛΟΚΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝ Η ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΝΤΟΠΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δε μου λες ρε φίλε, από που το βγάζεις εσύ όλα αυτό το συμπέρασμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον Χειμάρα?

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ - ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ , ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.. ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. Και η ΧΑ αντιμνημονιακη λεει οτι ειναι. δεν λεει τιποτα αυτο.Να κοιταξει λεω εγω ολη η αριστερα να κατεβει μαζι και ο Συριζα αν εχει κανα αξιολογο προσωπο ας εχει αυτος τον πρωτο λογο , αλλιως και το ΚΚΕ εχει αξιολογα και μορφωμενα ατομα για επικεφαλης και η Δημαρ. Ειναι η ευκαιρία της αριστερας συνολικά ,ξεχαστε τις διαφορες και ενωθειτε ολοι να μην σας παρουν οι πρωην Πασοκοι τον δημο ή οι δεξιοι.Ολοι μαζι.Χωρατε και εχετε και το επανω χερι σ΄αυτες τις εκλογες , αρκει να μην κωλυσιεργειτε. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου