Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΣΣ ΓΙΑ ΕΛΤΑ

Τα Σωματεία εργαζομένων ΒΣΣ με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση  των ΕΛΤΑ που θέτει τους ταχυδρόμους σε ρόλο «DELIVERY» σε υπηρεσίες υγείας (εκτέλεση συνταγογράφησης, φάρμακα κλπ) δηλώνουν τα εξής:

Το ΒΣΣ εδώ μια δεκαετία ως θεσμοθετημένη κοινωνική δομή παρέχει «δωρεάν» μέσω του επιστημονικά καταρτισμένου προσωπικού της, υπηρεσίες κατ’ οίκον κοινωνικής φροντίδας στις οποίες περιλαμβάνονται υπηρεσίες υγείας όπως και η υπό έλεγχο συνταγογράφηση και παροχή φαρμάκων προς κοινωνικά ευάλωτες ομάδες (ηλικιωμένοι και ΑΜΕΑ).

Συνεπώς θεωρούμε ότι χρέος της πολιτείας  θα έπρεπε να είναι η ενίσχυση της δωρεάν παροχής κοινωνικών υπηρεσιών καθώς και  η ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών δομών κοινωνικής φροντίδας, και όχι να μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση  υπηρεσιών που πρέπει να είναι δωρεάν προς όλους τους πολίτες στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής κάθε «πολιτισμένου» κράτους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου