Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Ημερίδα "Βιοτουρισμός και νέες ευκαιρίες ανάπτυξης" στην Αταλάντη

Με την παρουσία του Δημάρχου Λοκρών κ. Νικολαου Λιόλιου ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λοκρών. 


Η εκδήλωση με Θέμα: Βιοτουρισμός και νέες ευκαιρίες ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης στις 26 -1-2014.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος αναφέρθηκε στις

δράσεις του Δήμου που έχουν σχέση με την αειφόρο ανάπτυξη την προστασία του περιβάλλοντος άλλα και την συμμετοχή του Δήμου Λοκρών σε Ευρωπαϊκά Δίκτυα τουριστικής προβολής και αγροτικών προϊόντων (Δίκτυο Ευρωπαϊκών Βιολογικών Πόλεων).

Η πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής κ. Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη παρουσίασε τη σημασία των τοπικών φορέων για την προστασία του αγαθού του βίου στον πλανήτη , την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της

Περιοχής μας και τον μνημειακό πλούτο του Τόπου μας καθιστώντας πόλο έλξης επιστημόνων και τουριστών. 

Η Αντιπεριφεριάρχης κ. Φανή Παπαθωμά με την τοποθέτηση της εστίασε στους άξονες και τους στόχους της περιφέρειας για την Τουριστική Πολιτική.

Αξιόλογες τοποθετήσεις και εισηγήσεις ομιλητών και συμμετεχόντων ανέβασαν το επίπεδο της ημερίδας εξάγοντας θετικά συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου