Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Καταγγελία Συνδικάτου Μετάλλου Νομού Φθιώτιδας για ΛΑΡΚΟ

Μεγάλη ζημιά προκλήθηκε χτες το απόγευμα στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα και συγκεκριμένα στο ηλεκτροκάμινο (Η.Κ. 5) κατέρρευσε ένα από τα σιλό τροφοδοσίας και έπεσε μέσα στο θόλο (στο ρευστό μέταλλο).

Στη κυριολεξία από τύχη και για λίγα λεπτά πριν μπουν στο χώρο οι εργαζόμενοι δεν εξελίχθηκε σε πολύνεκρο ατύχημα.
 

Οι ταξικές δυνάμεις του χώρου που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, για άλλη μια φορά τονίζουν πως η συνειδητή απαξίωση των εγκαταστάσεων του εργοστασίου, παράλληλα με την έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο του εργοστασίου, καθιστά καθημερινό εφιάλτη των εργαζομένων το κίνδυνο ατυχήματος. 

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία. Γίνεται γιατί οι συνθήκες δουλειάς των εργαζομένων αντιμετωπίζονται ως κόστος από τους κεφαλαιοκράτες. Γίνεται για να υπάρχουν μεγαλύτερα κέρδη στην επιχείρηση και για να γίνει πιο προσιτή η επιχείρηση στους υγιείς επενδυτές- κεφαλαιοκράτες που ψάχνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κόμματα που την στηρίζουν, καθώς και η κυβέρνηση της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που πρωτοστατεί στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στον κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό που είναι συνυπεύθυνος για αυτή τη κατάσταση και βάζουν πλάτη σε αυτή τη πολιτική.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να καταλάβουν καλά πως πρέπει να διεκδικήσουν μαζί με το ταξικό τους σωματείο την εξασφάλιση των σύγχρονων ασφαλών συνθηκών εργασίας. Να διεκδικήσουν τα σύγχρονα δικαιώματά τους κόντρα στην πολιτική της Ε.Ε και της κυβέρνησης που συνθλίβει την ζωή της εργατικής τάξης. 

Δεν υπάρχει καλή και κακή ιδιωτικοποίηση, όπως δεν υπάρχει υγιείς και μη επιχειρηματίας. Το μέλλον της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της περνά μέσα από την κοινωνικοποίηση της επιχείρησης και την μετατροπή της σε πυλώνα ανάπτυξης προς όφελος του λαού και του τόπου. Αυτή είναι η μόνη εξέλιξη που υπηρετεί τον λαό μας.

Συνδικάτο Μετάλλου νομού Φθιώτιδας

15 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ..ΠΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ. ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗς ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ.
      ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ; ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ (ΚΑΜΠΑΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ.ΑΙΣΧΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΚΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ-ΒΑΛΩΜΕΝΟΣ) ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.
    ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ..
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ..
    ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ..
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΧΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ 2007..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΑΡΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ. ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΛΑΡΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ (ΚΡΑΤΙΚΗ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΛΟΥΚΕΤΟ.

      Διαγραφή
  4. Η ΛΑΡΚΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΕΥΓΑΤΟΣ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΡΑΠΑΝΑ..
    Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ) ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ..
    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ - ΒΑΛΩΜΕΝΟΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΩΝ..
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ Η ΛΑΡΚΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΖΩΕΣ ΕΡΓΑΤΩΝ, Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
      ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;
      Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
      ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ..
      ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ
      ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ..
      Ο ΖΟΥΛΟΥ ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΠΑΧΑΙΝΕΙ..ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΨΑΝ. ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΠΟΤΕ; κ. ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ

      Διαγραφή
    3. ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

      Διαγραφή
    4. ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ;
      ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ.
      Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..

      Διαγραφή
  5. ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ..
    ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΑΛΩΒΗΤΟΙ.
    ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ..
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ.
    ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ
    ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΜΕ 7ΟΟΟ € ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!
    ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙς ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΕΟΥΣ..
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΙΝΩΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗς Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙς ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαύρος και ΆναρχοςΠέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2014

    Από μικρό παιδί ακούω τα ίδια και τα ίδια , θα κλείσει η ΛΑΡΚΟ , θα πουληθεί η ΛΑΡΚΟ , κομματόσκυλα κάνουν κουμάντο στην ΛΑΡΚΟ και άλλα πολλά που όλοι τα ξέρετε,όλοι τα κουβεντιάζετε , όλους σας απασχολούν αλλά κρατάτε το στοματάκι σας κλειστό γιατί πολύ απλά βολευόσαστε.Κάθε φορά με τον εκάστοτε Δήμαρχο,λαμόγιο,διευθυντή κτλπ.

    Χαίρεστε να βλέπετε να παιδιά σας το μόνο ενδιαφέρον που τους έχει απομείνει είναι το ποδόσφαιρο και το τι συμβαίνει στο εργοστάσιο;

    Αν αυτό ήταν το όνειρο της ζωής σας ή μια θεσούλα στην ΛΑΡΚΟ που πιστέψτε θα σας εξασφαλίσει μια γρήγορη θέση σε κάποιο νεκροταφείο με τόσο ρύπανση και με τον καρκίνο να καλπάζει τα 20 χρόνια στην περιοχή τότε είστε αξιοι της μοίρας σας. Καθήστε να σας κοροιδεύει ο κάθε καραγκιόζης!

    Και μην ξεχνάτε ( ειδικά για τους Λαρυμναίους ) , μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ γιατί θα πεινάσουμε , χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η καταντια για την ΛΑΡΚΟ εχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που ξεπερνά τα ανθρώπινα ορια.
    Ανέχονται ενα απόστρατο και χαιρονται που τους δουλευει. Κανενας δεν εχει ακουσει για την πολιτεια του Παληατσου ως Αρχιπλοιαρχου; Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφό καμαρι..
    Κανενας δεν εχει ακουσει τιποτα για τον Διευθυντή του εργοστασιου; Μαλλον ζουμε σε αλλον πλανητη...
    Δεν ακουσε κανενας για τις επιδοσεις των συνδικαΛΗΣΤΩΝ; Βοα ο κοσμος ολοκληρος..
    Παντου σιωπη να κανουμε την δουλιτσα μας.Να παρουμε προαγωγή, να βολεψουμε τα παιδια μας, να παρουμε αυξησεις ακομη και ρουφιανευοντας το διπλανο μας, να..να..
    Ποτε αυτοι οι εργαζομενοι θα αντιδράσουν; Οι συναδελφοι τους το 1977 παραμερισαν την υποταγη και την δουλεπρεπεια.. Τωρα ποτε θα το πραξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου