Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα της Πολεοδομίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητούν με κοινό αίτημα τους, προς την Πρόεδρο του Δ.Σ. Λοκρών κ. Α.Παπακωνσταντίνου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος και Ελάσσονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, καθώς και ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος της Πλειοψηφίας κ. Κ.Τσέρτος.

Στην έκτακτη συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θέτουν ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την εξέταση της μεταφοράς της Υπηρεσίας Δόμισης (πολεοδομίας) στο κτίριο της Αγοράς του Δήμου στο κέντρο της πόλης της Αταλάντης.

Παρόν στη συνεδρίαση αναμένεται να δώσουν και πολλοί δημότες, μεταξύ των οποίων Αρχιτέκτονες και Πολιτικοί Μηχανικοί της περιοχής της Λοκρίδας.

Ακολουθεί το αίτημα των Δημοτικών Συμβούλων:

Σημειώνεται για μην υπάρχουν παρεξηγήσεις πως το αίτημα κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων και ο κύριος Ρούσσης, συμφώνησαν και υπέβαλαν τηλεφωνικώς το αίτημα τους μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, είτε με την πρόεδρο του Δ.Σ., είτε με συναδέλφους τους.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΔ.... ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ... ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΙΣΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου