Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ με την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ? - ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ για τον Δήμαρχο!

Έντονες οι διαμαρτυρίες των μηχανικών για την μετακίνηση της πολεοδομίας του δήμου ΛΟΚΡΩΝ .



Ο νέος  χώρος είναι πάρα πολύ μικρός , δεν χωρούν οι υπάλληλοι ,σκεφτείτε να μαζευτούν και 10 μηχανικοί  από τους  50 που δουλεύουν στην περιοχή ! Στο σημείο εκείνο δεν υπάρχει χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων γιατί βρίσκεται στον πεζόδρομο, αλλά και επιβαρύνει επιπλέον το κέντρο της Αταλάντης, αντί να αποκεντρώνει.

Δυο σχόλια από το Lokris News :
1. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΤΟ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.
2. ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ. ΠΡΙΝ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΛΑΛΙΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΙΩΤΑΡΧΗ.




Εξόργισε πολλούς  η διάδοση της είδησης , ότι η πολεοδομία του Δήμου Λοκρών θα μεταφερθεί, προκειμένου να εξοικονομήσει 300 ευρώ τον μήνα, σε ιδιόκτητο χώρο του δήμου στο κέντρο της Αταλάντης,, με τα μισά τετραγωνικά μέτρα, στα 40-50 τ.μ., ενώ τώρα στεγάζεται σε 115 τ.μ με ανάλογα μέτρα υπογείου, όπου φυλάσσεται το αρχείο της πολεοδομίας, των 35 χρόνων της .πλήρως τακτοποιημένο!

Πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό να χωρέσουν 5 υπάλληλοι στα μισά τ.μ.;
Ας σοβαρευτεί η δημοτική αρχή, γιατί απεναντί της θα βρει πολλούς, δεν εξοικονομούνται έτσι χρήματα και δεν είναι καθόλου δημοκρατικό το "αποφασίζω και διατάσσω" .

Για κάτι που πρέπει να πούμε μπράβο στην πολεοδομία (πρώην) Αταλάντης, είναι το αψογο αρχείο της με τους χιλιάδες φακέλους και όχι να το καταστρέψουμε , τοποθετώντας το  στα πρώην ουρητήρια του Δήμου Αταλάντης.



ΤΑ ΝΕΑ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου