Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Κοντογεώργος: Ζήτησε από το βήμα της βουλής να αρθεί η ασυλία του... και στην ψηφοφορία ψήφισε «ΟΧΙ»

Κοινό Δελτίο Τύπου υπογράφουν το ΔΣ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας και ο Πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας, αναφορικά με τις ραγδαίες δικαστικές όσο και τις πολιτικές εξελίξεις αναφορικά με την εταιρία «Ευρυτανία ΑΕ» και τα πεπραγμένα του τότε Νομάρχη και νυν Βουλευτή της ΝΔ κου Κωνσταντίνου Κοντογεώργου όσο και του συνόλου του τότε Νομαρχιακού Συμβουλίου και προχωρούν σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

 Αρ. Πρωτ. Α046        
Καρπενήσι, Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ώρα που ο τόπος μας βαδίζει σ ένα αβέβαιο μέλλον με ρημαγμένη την ψυχολογία της τοπικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας που πάλεψε και παλεύει και που δεν είχε ποτέ «μπάρμπα στην Κορώνη» σχεδόν στο σύνολο της και ενός επιχειρηματικού κόσμου που παλεύει να σταθεί όρθιος σε ένα οικονομικοπολιτικό τοπικό περιβάλλον τραγικό και αφιλόξενο, απαγγέλλονται βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για τον Βουλευτή Ευρυτανίας της ΝΔ Κωνσταντίνο Κοντογεώργο μεταξύ άλλων, από άξιους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, για αστρονομικά ποσά, δάνεια μαμούθ που δεν αποπληρώθηκαν ποτέ και για αδιαφανείς τρόπους λειτουργίας της «Ευρυτανία ΑΕ».

Παρά την προσπάθεια πολλών και διαφόρων να υποβαθμίσουν το γεγονός η Ευρυτανία και η ιστορικότητα του τόπου αλλά και η υπερηφάνεια της συντριπτικής πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας αιμορραγεί, ενώ εκτιθέμεθα τόσο στο κοινοβουλευτικό σώμα όσο και στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, σεβόμενοι πάραυτα το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρις ότου τελεσιδικήσει -καθότι η υπόθεση μεταβιβάζεται στην Εισαγγελία Εφετών Λαμίας- όπου και θα κριθεί αν θα οριστεί δικάσιμος η θα υπάρξει απαλλακτικό βούλευμα.
Ελπίζουμε πως η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο καθότι οι κατηγορίες είναι βαρύτατες και θα κρίνει η Σεβαστή Ελληνική Δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό για τα πεπραγμένα των κατηγορουμένων!

Θυμίζουμε στο σημείο αυτό πως ο Πολιτευτής του Νομού μας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας ήταν μόνος όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας όταν τόσο προεκλογικά από το Μάιο του 2012 όσο και μετεκλογικά μέχρι και σήμερα κόντρα σε όλους και όλα επισήμαναν τα κακώς κείμενα του νομού ενώ χαρακτηρίζονταν από τα γνωστά κέντρα εξουσίας του Νομού, απουσία επιχειρημάτων αλλά πλεονάσματος ανηθικότητας ως «Λαϊκιστές», «πολιτικά απολίτιστοι» και πλήθος άλλων χαρακτηρισμών.

Τελικά ο αργός βασανιστικός πολιτικός χρόνος
είναι αυτός που μας δικαιώνει.

Σήμερα προχωράμε ένα βήμα παρακάτω κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη καθότι για εμάς μόνος εντολέας είναι οι Ευρυτάνες Πολίτες. Διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Ευρυτανίας ότι ζήτησε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων στις 12/6/13 να αρθεί η ασυλία του και να ελεγχθεί ως όφειλε.
Πράγματι προφορικά το έπραξε.

Γραπτώς την ίδια στιγμή στην κάλπη έπραξε περιέργως το ακριβώς αντίθετο!

Σας επισυνάπτουμε στο δελτίο τύπου μας το ψηφοδέλτιο του Βουλευτή κου Κοντογεώργου Κωνσταντίνου με αριθμό «98» το οποίο και υπάρχει στα Επισημα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων ΙΕ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΣΥΝΟΔΟΣ Α’ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ρ]ΣΤ’

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 (ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ) με Αρ. Σελ. 13050.

Ψήφισε «ΟΧΙ» στο Ερώτημα της Άρσης της Ασυλίας του.

Γιατί κε Βουλευτά δεν ψηφίσατε υπέρ της Άρσεως της Ασυλίας σας;
Τι σας εμπόδισε να το πράξετε; Τι φοβηθήκατε ;

Τελικά απορίας άξιο από εδώ και πέρα το πως θα διεκδικεί τα δικαιώματα της Ευρυτανίας και των όπου γης Ευρυτανών εντος κοινοβουλίου, ο βουλευτής Ευρυτανίας όταν εκκρεμούν βαρύτατες κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες !

Αξίζει η Ευρυτανία μας τελικά μια τέτοια διαπόμπευση, όταν ακόμα νεώτερα στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες της «Ευρυτανίας ΑΕ» όσο και άλλων πολιτικών προσώπων δημοσιοποιούνται, μέσω εθνικών εντύπων&ηλεκτρονικών μέσων;

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε στις Ευρυτάνισσες και στους Ευρυτάνες πολίτες.

Εμείς οφείλουμε όλοι μαζί, ομόψυχα να γυρίσουμε σελίδα, το χτες και οι εκφραστές του, με όποιο μανδύα κι αν εμφανίζονται ή θα εμφανιστούν  
καταρρέουν με μεγάλο κρότο !

«Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε»


Συντονιστική Επιτροπή
Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας

Κωνσταντίνος Ι.  Μπακόλας
•Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
•Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου