Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑΤΙ Σεβασμιότατε ΟΛΑ τα έργα της Μητροπόλεως μέσα και πέριξ τη Λαμίας;

Άλλον ένα μεγάλο στόχο έβαλε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.Νικόλαος μετά την ολοκλήρωση των δυο μεγάλων έργων της Μητρόπολης, του Διοικητικού Πνευματικού Κέντρου Λαμίας και του Γηροκομείου Στυλίδας, τώρα δρομολογεί την ανέγερση Εκκλησιαστικού Μουσείου, Αγιορείτικου Τύπου, και φυσικά στη Λαμία.
 
Απομένει, η έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας για την παραχώρηση του οικοπέδου, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Πνευματικού Κέντρου, στην οποία φυσικά συναινεί και ο Δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, ο οποίος βλέπει θετικά το αίτημα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας για παραχώρηση οικοπέδου του δήμου στην εκκλησία, ώστε ν' αναγερθεί το Αγιορείτικου Τύπου Εκκλησιαστικό Μουσείο, αφού πιστεύει πως πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στην πόλη της Λαμίας. 
  
Και εμείς οι Λοκροί πιστοί που ανήκουμε στην περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (και που είμαστε οικονομικοί συνδρομητές της) αναρωτιόμαστε και ρωτάμε τον σεβαστό ποιμενάρχη μας:
 
Γιατί Σεβασμιότατε όλα τα έργα της Μητροπόλεως μέσα και πέριξ της Λαμίας; 
 
Γιατί Σεβασμιότατε; Μόνο η Λαμία και η βόρεια Φθιώτιδα ανήκουν στην περιφέρεια της Μητροπόλεως; 
 
Γιατί η Ιερά Μητρόπολη έχει ξεχασμένη την Λοκρίδα και ποτέ, μα ποτέ, δεν ακούει τα αιτήματά της; 
 
Η Λοκρίδα έχει που από χρόνια πρώτη έχει εκφράσει την θέληση της να γίνει κέντρο θρησκευτικού τουρισμού, (όταν μάλιστα κάποιοι άλλοι δεν ήξεραν καν τι είναι αυτό), ποια βοήθεια είχε από τη Μητρόπολη στο θέμα αυτό;
 
Αν η Ιερά Μητρόπολη δεν μπορεί, δεν έχει τις δυνάμεις να προσφέρει ή τη θέληση να ακούσει το ποίμνιό της στη Λοκρίδα τότε Σεβασμιότατε η σχέση καθίσταται προβληματική. 
 
Αν η Λοκρίδα δεν έχει θέση στη περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, παρά μόνο ως οικονομικός συνδρομητής, και αν η Μητρόπολη δεν μπορεί να της προσφέρει τίποτε, τότε όλοι θα πρέπει να επανεξετάσουμε το υπάρχον καθεστώς και θέμα της πιθανής δημιουργίας Ιεράς Μητρόπολεως στη Λοκρίδα. 
 
Κ.Κ.

31 σχόλια:

  1. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης έχει αποδεδειγμένα μεγάλο έργο να δείξει επί των ημερών του στη Φθιώτιδα. Είναι γνωστό το μεγάλο έργο που έχει προσφέρει και αδιαμφισβήτητο. Πλην όμως όσο αφορά έργα υποδομών μόνο στα όρια της Λαμίας και τα περίχωρα αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάμαι καλά ο Σεβασμιότατος είχε υποσχεθεί πως μετά την ανέγερση του Γεροκομείου Στυλίδας (και τότε υπήρξαν αντιδράσεις στη Λοκρίδα) και του Διοικητικού Πνευματικού Κέντρου Λαμίας, το επόμενο έργο θα γίνει στη Λοκρίδα. Αθέτησε το λόγο του; Το ξέχασε; Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να εξετάσει και την περίπτωση να γίνει το έργο αυτό στη Λοκρίδα. Ας συζητήσει και με τον Δήμο Λοκρών για το θέμα αυτό κι ας δει τι μπορούν να προσφέρουν και οι Λοκροί για ένα τέτοιο έργο.

      Διαγραφή
    2. Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΓΑΡΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΙΝΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΤΟ ΑΦΟΥ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΚΡΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ. ΟΠΟΤΕ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    3. Ωραία. Αφού λοιπόν ένα επιπλέον γηροκομείο είναι περιττό και αφού στη Λαμία έχουν δημιουργηθεί τόσα ιδρύματα, όπως και σε Στυλίδα, Μακρακώμη, κτλ, ας γίνει και στη Λοκρίδα ένα. Ας γίνει το Μουσείο. Στο κάτω κάτω μέσα από τον Δήμο Λοκρών περνά η εθνική οδός.

      Διαγραφή
    4. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΛΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΧΡΥΣΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  2. ΑΓΝΟΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΔΩ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ. ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΛΟΚΡΩΝ; ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ (ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί;;; Ο Δήμος Λοκρών έκανε ποτέ καμία επίσημη πρόταση; Τον θρησκευτικό τουρισμό τον είχε πρώτο πρώτο στο προεκλογικό φυλλάδιο ο Λιόλιος... τι έκανε από κεί και πέρα;

      Διαγραφή
    2. Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ??? Ή Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

      ΕΔΩ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ???

      Διαγραφή
    3. Μην λέτε ανόητες ασυναρτησίες. Ποτέ ο Μητροπολίτης δεν έχει συμπεριλάβει σε όποιο σχεδιασμό του το Δήμο Λοκρών ή τους πρώην Δήμους που τον απαρτίζουν. Η Μητρόπολη είναι αυτή που κένει το σχεδιασμό για τα ιδρύματά της και μετά απευθύνεται στην τοπική αυτοδιοίκηση για τα περαιτέρω. Δεν στέκει λοιπόν με τίποτα το επιχείρημα ότι ο Δήμος δεν έλαβε την όποια πρωτοβουλία.

      Διαγραφή
  3. ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ; ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ... ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ... ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμος πάντα είχε και έχει προτάσεις. Απλά δεν εισακούονται. Ο Λιόλιος έχει δώσει και δίνει καθημερινά αγώνα για την Λοκρίδα. Ευθύνη έχουν εκείνοι που λαμβάνουν τις αποφάσεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Μητροπολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΑΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ. ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΣΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΘΕΛΕΙ. ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΟ-ΨΗΦΟΙ-ΧΡΗΜΑ. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ "ΑΓΙΩΝ".

      Διαγραφή
    3. ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΝΤΥΠΑ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ? ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ Δ.Α.

      Διαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ κ.λ.π.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΑΡΧΟΥ" Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΕΙΑ κ.λ.π..

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΟΧΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΕΔΩ ΟΧΙ.

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΝΥΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΤΗΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ και χρόνια από τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ.Δαμιανό έχουν παραχωρηθεί για την ανέγερση Γεροκομείου στον Δήμο Λοκρών και στην Μητρόπολη Φθιώτιδας, τα κτήματα τα οποία δεν θα χρησιμοποιηθούν τελικά για το Ευρωσιναϊτικό Κέντρο Μελετών, Επικοινωνίας και Εκθέσεων της Ι.Μ. Αγίας Αικατερινής του Σινά. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΣ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ...ΟΡΓΑΝΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ειναι αυτά που λέτε? έλεος πια. συγχέετε άσχετα πραγματα και διαστρεβλωνεται τα παντα

      Διαγραφή
  10. Απορώ πως όλα τα παραπάνω σχόλια δεν ακούστηκαν στο χτεσινό ΔΣ, γιατί με το χρωματικό πλάτος που είχε από το ΡΟΖ (των ιστοσελίδων) μέχρι το ΜΑΥΡΟ (χρήμα των αμοιβών για τις "μοδίστρες") σίγουρα χωρούσε και λίγο ΚΑΦΕ (της λάσπης για το Σεβασμιώτατο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ως συντάκτης του παραπάνω άρθρου τονίζω κατηγορηματικά πως η θέση που εκφράζω δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οποιοδήποτε άλλο θέμα πλην αυτό της είδησης που μόλις χθες δημοσιοποιήθηκε της επιλογής δηλαδή του Σεβασμιοτατου Μητροπολίτη μας για τη δημιουργία του Εκκλησιαστικού Μουσείου στη Λαμία. Ως εκ τούτου θεωρώ άσχετα όλα τα σχόλια που συσχετίζουν το παρόν άρθρο μου με άλλα άσχετα θέματα και κυρίως με πολιτικές αντιπαραθέσεις.

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ; ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ.

      Διαγραφή
  12. Να μαζέψουμε υπογραφές για το θέμα και να παραδώσουμε την αίτηση στον Δήμο Λοκρών και στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος. Είναι το πιο έντιμο και σωστό πράγμα που μπορεί να γίνει. Ας πάρει πρωτοβουλία κάποιος τοπικός φορέας ή ο Δήμος. Ας ενεργήσουμε ώστε να έχουμε μία επιτυχία για τον τόπο μας. Μην περιμένετε να μας "θυμηθούν" οι άλλοι όταν εμείς δεν κάνουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΙΑ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ετσι γουσταρει ρε παιδια.Γουστο και καπελο του,θα τα διαχειριζεται οπως αυτος θελει.στην εκκλησια δεν υπαρχει δημοκρατια,ουτε πρεπει,μονο αποφασιζομεν και διατασομεν.Και να σας πω κατι:καλα κανει.Αφου τον χρηματοδοτειτε ολοι(σας) απο τα παγκαρια καλα κανει.Θελετε να κανετε αγαθοεργια,θελετε τα λεφτα να πιασουν τοπο?βρειτε καποιον που ξερετε και εχει αναγκη και δωστε τα.Στην τελικη σας ελλειψε αλλο ενα (αδιαφορο) μουσειο.Εδω ρε παιδια δεν εχουν παει ακομη δημοτες αταλαντης στην αρχαιολογια(μια φορα εστω) να δουν κατι απ τον τοπο τους.Τσ Τσ Τσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΗ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ? ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ? ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΤΗΣΕ?Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΡΟΚΟΜΟΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΚΡΙΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΙΣ ΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΝΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΕΒΑΣΜΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΕΣΙΝΑΙΟΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΔΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΕΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαύρος και ΆναρχοςΔευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2014

    Καθήστε και φάτε το παραμύθι της εκκλησίας και του εκάστοτε Μητροπολίτη...

    Αν εσείς πιστεύετε ότι οι χριστιανοί κληρικοί πρέπει να συμπεριφέρονται όπως ένα μεγάλο μέρος του ντόπιου κλήρου καλά σας κάνουν και σας εκμεταλεύονται ψιλό γαζί με το πρόσχημα της ενάρετης ζωής και του "σωστου & ηθικού" ανθρώπου.
    Στα τελευταία 5 χρόνια που η κρίση έχει επιδεινωθεί δεν είδα να ανοίγουν τα ταμία τους , ούτε τις εκκλησίες τους να βρουν κατάλυμα άστεγοι και φτωχοί. Αλλά για να πιάνουν τις πρώτες καρέκλες στις κοσμικές δεξιώσεις και να μετακινούνται εδώ κ εκεί με τις αμαξάρες και τα χρυσαφικά περασμένα από το σβέρκο τους ούτε λόγος...

    ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ! Τα θέλετε και τα παθαίνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου