Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ακροδεξιό σκηνικό στήνεται στην Στερεά, σε Δήμους και Περιφέρεια

Κε αρχισυντάκτη
 
Ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πει ότι «επιτέλους πιάσαμε πάτο» και θα αρχίσει η ανάκαμψη, γίνονται προσπάθειες ανασύστασης του πολιτικού συστήματος, με ενεργότερο ρόλο σε μια νέα ακροδεξιά. 
 
Ο ρόλος που επιφυλάσσεται σε αυτά τα φασιστοειδή είναι ρόλος δεκανικιού σε μία κυβέρνηση ίδιας κοπής με όλες τις προηγούμενες (βλέπε αποχώρηση Πολύδωρα από τη ΝΔ, η υποστήριξη στη Χρυσή Αυγή από τον «ανεξάρτητο» σήμερα, πρώην νεοδημοκράτη βουλευτή Σταυρογιάννη, η παλαιότερη δήλωση της δημοτικής συμβούλου Αταλάντης Γεωργοπούλου και όπως φαίνεται υποψήφιας κυβερνητικής δήμαρχου, ότι η Χρυσή Αυγή είναι κοινοβουλευτικό κόμμα, ενώ αρνήθηκε την καταδίκη και απομόνωση των χιτλερικών). 
  
Όλα αυτά δείχνουν το ακροδεξιό σκηνικό που στήνεται στην Στερεά, σε Δήμους και Περιφέρεια.
 
Σε ότι αφορά το Δήμο μας, εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι ακόμη και μέσα στο γενικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, μόνο επενδυτές δεν εμφανίζονται (βλέπε ανακοίνωση ΤΑΙΠΕΔ για την απουσία προσφορών στο διαγωνισμό για ενοικίαση του ΕΟΤ στην Περιφέρεια μας), δικαιώνοντας όσους πίστευαν ότι με πωλητές σαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα τα δώσουν όλα τζάμπα και με επιδοτούμενες επενδύσεις, όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Καθίσταται σαφές ότι κανένας καπιταλιστής δεν επενδύει αν δεν υπάρχει άμεσο κέρδος.
 
Τα παραπάνω πρέπει να τα δούμε σε συνδυασμό με την τροποποίηση της κοινής υπουργικής απόφασης για την Στέρεα που προβλέπει καινούριες ζώνες για την ανάπτυξη του τουρισμού, αποκλείοντας από αυτές τους αυτοαπασχολούμενους στον τουρισμό και τις μικρές μονάδες. Προβλέπει επιδοτήσεις μόνο για ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων και επιδοτήσεις μόνο σε ορεινές μονάδες άνω των 800 μέτρων υψόμετρο. Τέλος, φαίνεται να σβήνουν τα όνειρα για μεγαλεία στην Αταλάντη, όπου δεν προβλέπεται τίποτα για γκολφ. Το ίδιο πιθανότατα θα γίνει και με την πολυσυζητημένη μαρίνα στα Καμένα Βούρλα.
 
Καταλαβαίνει ο οιοσδήποτε ότι κυβέρνηση και μεγαλοεπιχειρηματίες του τουρισμού βλέπουν τον τουρισμό σαν επένδυση ανάπτυξης που στραγγαλίζει τα μικρά ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τις μικρές μονάδες εστίασης.
 
Στροφή στον λαϊκό τουρισμό με δημόσια αναβαθμισμένα λουτρά, καθαρές θάλασσες, βουνά, και πάρκα είναι αυτό που σήμερα μπορεί να ανακούφιση εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στον τουρισμό και να βοηθήσει και τις τρείς πόλεις μας. Πλήρη προστασία του περιβάλλοντος με οποίο κόστος.
 
Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα
 

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΛΟΚΡΩΝ) ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ).

    ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΞΗΡΩΝ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΑΣ ΡΟΥΣΣΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΠΟΥ (ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΩΝ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ(Ή ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ). ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ! ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΤΟΣΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά δεν έχετε βαρεθεί εσείς οι ακροιδεξιοι την εμετική προπαγάνδα ;
    Έχετε ακούσει για αιμοσταγής σταλινικούς , απλυτους,ακροαριστερούς και άλλα τετοια και τα έχετε κάνει καραμέλα , που είμαι σιγουρος οτι ιστορικα αν ερωτηθείτε δεν έχετε ουτε καν αποψη πανω σε αυτά τα θέματα , απλως τα εχετε κανει καραμελα γιατι ετσι σας μαθανε οι "πολιτικοι" σας.

    Σταματήστε πια αυτο το λαικίστικο παραμύθι σας γιατί μας έχετε πρήξει τους αδένες μας με τις ανωριμότητες σας. Εχετε γίνει πιο τραγικοί και από τους τραγικούς.
    Βάλτε τα επειχειρήματα σας λοιπόν κάτω και εκφράστε τα και μην τσαμπουνάτε λέξεις που ούτε καν γνωρίζετε! Φτάνει πια η αμορφωσιά σας...Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από το να καθόμαστε και να αναλωνόμαστε με το καθε αμορφωτο πολιτικάντη.
    Εχετε προτάσεις συλλογικές για να βοηθηθεί η Λοκρίδα...;
    Eχετε το θαρρος να είστε ανθρωποι πανω απο ολα και να βαλετε το γενικό καλό ή θα εξακολουθείτε να εχετε την λανθασμένη εντύπωση οτι οι ψευτοπολιτικοι που τρεχετε και γλυφετε θα σας βγάλουν και εσας και εμας απο την τρεχουσα θέση;

    Ξυπνάτε όσο ειναι καιρός...μπεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώπα ρε ακροαριστεροί, που νομίζεται οτι είστε οι μόνοι σκεπτόμενοι και οι μόνοι που έχετε κουλτούρα! Κάντε και λίγο κράτει! Μόνο εσείς έχετε την γνώση για την νεότερη "αληθηνή πολιτική ιστορία" και όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα! Ώστε λοιπόν όλοι αμόρφωτοι και εσείς μόνο κατέχετε την "αληθινή μόρφωση"! Όλοι όσοι διαφωνούν μαζί σας δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, και τους τα λένε οι άλλοι γιατί είναι ..πρόβατα! Αντίθετα όλοι οι αριστεροί τα σκέφτονται όλα μόνοι τους δεν τους κάνει κανείς πολιτική καθοδήγηση και αν τους κάνουν είναι η μόνη σωστή και "πέραν πάσης αμφιβολίας" κοινά αποδεκτή! Αν τα πιστεύεις όλα αυτά(που δεν το νομίζω), μάλλον έχεις πρόβλημα!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου