Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση Αλεξίου για την αυθαίρετη απόφαση μεταφοράς της πολεοδομίας

Την περίοδο που παροξύνονται οι επιπτώσεις της κρίσης στην ελληνική κοινωνία ο Δήμος αντί να επιτελέσει το ρόλο του και να αναδειχθεί πραγματικά ως ο πλησιέστερος θεσμός στον πολίτη, αναδεικνύεται σαν ο σχεδιασμός επί γονάτου, για την ταλαιπωρία του πολίτη.

Νομίζω είναι ανάξιο λόγου, αν πραγματικά ισχύει η μονομερής απόφαση από την πλειοψηφία του Δήμου και δη του δημάρχου, να μεταφερθεί  η Πολεοδομία σε πολύ μικρότερο  χώρο  και ακατάλληλο για γραφεία Πολεοδομίας.
 
Συμφωνώ με την διαμαρτυρία των συναδέλφων μηχανικών της Πολεοδομίας και τους λόγους που αναπτύσσουν στην επιστολή τους  και επαυξάνω  και για 1 ακόμη   λόγο: στο σημείο εκείνο δεν υπάρχει χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων γιατί βρίσκεται στον πεζόδρομο, αλλά και επιβαρύνει επιπλέον το κέντρο της Αταλάντης και την ήδη επιβαρυμένη περιοχή του κεντρικού δρόμου.

Καλώ και εγώ με την σειρά μου τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, να ανακαλέσουν την άτυπη αυτή απόφαση τους - και να παίρνονται οι αποφάσεις δημοκρατικά και κατόπιν συζήτησης και εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσίας .

ΑΤΑΛΑΝΤΗ  14-01-2014

ΑΡΓΥΡΗΣ  ΑΛΕΞΙΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 

9 σχόλια:

  1. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΠΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΠΛΑ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ Ο κ. ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ....Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΌΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΣΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΕΚΕΙ .....ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΛΛΑ ... ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ... ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΓΩ , ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΟΙ ΔΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Ο ΔΕ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ!

      Διαγραφή
  2. Ε αν ειναι για το παρκιν βρε παιδια να το μεταφερουμε προς βεροπουλο μερια,να βρισκει ο κοσμος αααααπλα να παρκαρει.Ε πειτε μου οτι το παρκαρισμα ειναι το προβλημα.Ενω στα δικαστηρια,Κεφ,δημοτικες υπηρεσιες κτλ κτλ ειναι καρα-εξασφαλισμενο το παρκαρισμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Νομίζω είναι ανάξιο λόγου, αν πραγματικά ισχύει η μονομερής απόφαση από την πλειοψηφία του Δήμου και δη του δημάρχου, να μεταφερθεί η Πολεοδομία σε πολύ μικρότερο χώρο και ακατάλληλο για γραφεία Πολεοδομίας."
    Αργυρη με ολο το σεβασμο που σου εχω παντα ετσι γινεται:η πλειοψηφια ναι αποφασιζει μονομερως.Αν συμφωνησουν κι αλλοι ακομα καλυτερα.αν ηταν να συμφωνουνε ολοι καθε φορα για να παρθει μια αποφαση,δεν θα παιρνονταν καμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισα πολυ θετικο ατομο,αλλα μην ασχολεισαι με την παρτη τους.Ολοι μαθαμε αλλιως(καλομαθημενοι),αλλα θα αναγκαστουμε να μαθουμε αλλιως(με πολυ λιγοτερα),θα το παλεψουμε ομως.Εμεις ειδαμε τα εισοδηματα να κατεβαινουν,τον οικ.προυπολογισμο μας να κατεβαινει,και να δουλευουμε για τον μεγαλο συνεταιρο(το κρατος).και απο μεγαλυτερο σπιτι πηγαμε σε μικροτερο και στο μαγαζι κοψαμε ευκολιες μας και κατεβηκαμε ανεση.Αυτοι γιατι να μην κατεβουν???ζουν σε παραλληλο συμπαν??Περικοπες σε εξοδα του δημου?Ναι καλο ειναι να γινονται.Ναι καλα εγινε.και αρκετα κεντρικα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΓΥΡΗ,ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΩΝ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ; ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΝΔ ΦΘ/ΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ;ΔΗΜΑΡΧΕ, ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΜΕΙΝΕ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ . ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕΣ ΩΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΕΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ.ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ. Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ .... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; Ο ΦΟΥΡΛΕΜΑΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ- ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΟΡΥΒΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ,ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΥ. Η ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ.- ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ -. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΤΑ 60 ΤΜ ΚΑΙ ΟΧΙ 35 ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ 120 ΤΜ ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ- ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΑΙ ΟΧΙ 4 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟΓΑ, ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ- .Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ. ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου