Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση Γεωργοπούλου για την αυθαίρετη απόφαση μεταφοράς της πολεοδομίας

Θεωρώ απαράδεκτη και αψυχολόγητη όλη αυτή την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με το θέμα της αυθαίρετης απόφασης μεταφοράς της πολεοδομίας σε ένα χώρο 36τμ. Προφανώς οι υπάλληλοι της πολεοδομίας θεωρήθηκαν ποντίκια που χωρούν άνετα να εργαστούν σε αυτό το χώρο.

Τέσσερις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές δημιουργείται μία τρομερή δυσλειτουργία σε μία από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες του Δήμου.

Και το θέμα βέβαια δεν είναι ούτε κατά διάνοια οικονομικό.

Δεν μπορεί να είναι οικονομικό όταν ξοδεύουμε με μεγάλη ευκολία 60.000 ευρώ για το καρναβάλι, ή όταν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο λαμβάνουμε απόφαση να ενοικιαστεί από το Δήμο το κτίριο του Ιδρύματος Αγγελή, που είναι αυτή τη στιγμή πραγματικό ερείπιο, με την προοπτική μήπως έτσι απορροφήσουμε κονδύλια του ΕΣΠΑ. Αν, ίσως και μήπως... 

Οπότε το θέμα της μεταφοράς της πολεοδομίας μόνο οικονομικό δεν είναι.

Αύριο το απόγευμα καλώ έκτακτη συνεδρίαση της ΔΗΜ.ΤΟ. Λοκρών της Ν.Δ. όπου θα φέρω το θέμα προς συζήτηση και να συντάξουμε έγγραφη διαμαρτυρία με αποδέκτη τον υπουργό κ.Μιχελάκη εκθέτοντας την όλη αυτή κατάσταση καθώς πολλά από τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. θεωρούν ότι έχουμε να κάνουμε με πολιτικές διώξεις.

Ταυτόχρονα θα ζητήσω από τον υπουργό να διατάξει άμεσα κρίσεις στον Δήμο ο οποίος καθυστερεί έναντι των υπολοίπων δήμων της Φθιώτιδας... και αντί για κρίσεις λαι αξιοκρατικές διαδικασίες έχουμε την αυθαίρετη μεταφορά υπηρεσίας από χώρο των 300τμ σε χώρο των 36τμ.!!!

Πάντα θεωρούσα ότι οι δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να μένουν μακριά από δημοτικές παρατάξεις και ψηφοθηρικά συμφέροντα. Από τυχόν πιέσεις και εκβιασμούς των υπαλλήλων, οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους αμερόληπτα, ούτε και να ενοχλήσουν ...τους ψηφοφόρους του εκάστοτε δημάρχου που είναι και ο άμεσος προϊστάμενος τους.

Πραγματικά συναισθάνομαι την πίεση των υπαλλήλων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Ως εργαζόμενη τόσα χρόνια και συντονίστρια διευθύντρια σήμερα του Κ.Υ.Αταλάντης δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν από διάφορες παρόμοιες ίσως αυθαίρετες παρεμβάσεις στο Κ.Υ.Αταλάντης αν αυτό άνηκε στις υπηρεσίες του Δήμου.

Ευτυχώς για όλους μας όμως, εργαζόμενους και δημότες, το Κ.Υ.Αταλάντης ανήκει διοικητικά στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια, μακριά από την όποια τυχόν εδώ μικροπολιτική εμπάθεια και μπορούμε να ασκούμε το λειτούργημά μας χωρίς αυθαίρετες παρεμβάσεις κάθε είδους και κυρίως ψηφοθηρικές...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου