Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τα...γκλετσικά της Ανατολικής Φθιώτιδας!

Το προεκλογικό κλίμα στο Δήμο Στυλίδας έχει ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό.
 Τα...γκλετσικά της Ανατολικής Φθιώτιδας!


Ο σημερινός δήμαρχος Αποστόλης Γκλέτσος έχει την αίσθηση ότι αυτές οι εκλογές θα είναι περίπατος.
Οι τελευταίες κορώνες του σημερινού Δημάρχου με αιχμές κατά των πολιτικών τους οποίους ο ίδιος πιστά και αφοσιωμένα υπηρέτησε στο πρόσφατο παρελθόν ελπίζει ότι θα αλιεύσει και ψήφους αγανακτισμένων και αντιμνημονιακών πολιτών.

Αρωγός στην προσπάθεια του αυτή και τα μέχρι γελοιότητας «φιλογκλετσικά» τοπικά μέσα που υμνολογούν ολημερίς και ολονυχτίς τον σύγχρονο Δον Κιχώτη!
Ο πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Πανουργιάς Πανουργιάς από την πλευρά του, πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή και την Κυριακή το μεσημέρι θα ανακοινώσει επίσημα την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές.
Σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις και από άλλους υποψήφιους ενώ ερωτηματικό παραμένει το τι στάση θα τηρήσει η πρώην Δήμαρχος Στυλίδας Αλέκα Καραγεώργου-Σχορετσιανίτη.
Το πιό πιθανόν είναι ότι το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ Γκλέτσου και Πανουργιά και θα έχει πολύ ενδιαφέρον από κάθε άποψη.
Τα περί περιπάτου του κ. Γκλέτσου βέβαια στερούνται σοβαρότητας και από το γεγονός ότι άλλες ήταν οι συνθήκες, αλλά και το περιβάλλον στο οποίο είχε κινηθεί στις προηγούμενες εκλογές και πάλι δυσκολεύτηκε από την συνυποψήφια του κα Καραγεώργου. 
Αρκετοί από τους ισχυρούς υποστηρικτές του στις προηγούμενες εκλογές, τώρα έχουν στραφεί σε άλλες επιλογές, παρά την αγωνιώδη προσπάθεια του ίδιου να τους επαναπροσεγγίσει.
Αλλωστε τώρα οι δημότες έχουν πια ακτινοσκοπήσει τον χαρακτήρα και το ποιόν του σημερινού δημάρχου και γνωρίζουν καλά σε ποιά επιπεδα κινείται.
Εχει λένε κάτοικοι του Δήμου, πλήρως απομυθοποιηθεί.

Από την άλλη πλευρά ο αρκετά νέος ηλικιακά Πανουργιάς Πανουργιάς κινείται σε άλλα επίπεδα, έχει μαζί του την νέα γενιά, πασχίζει μέσω του αθλητισμού να δώσει διεξόδους στους νέους σε μια περιοχή που δυστυχώς παρουσιάσει πολλά περιστατικά ουσιοξαρτημένων ανθρώπων και στο θέμα αυτό, όπως λένε οι δημότες, η σημερινή δημοτική αρχή ή δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να κάνει καμία ουσιαστική παρέμβαση.
Αλλά περισσότερα εκτιμάται ότι θα πει ο ίδιος την Κυριακή στα γραφεία του στην Στυλίδα…
 lamiafm1

ΥΓ1
Ποιός προσκάλεσε στην Στυλίδα χτές τον χουντικό υπουργό;
ΥΓ2 
Το να δίνουν προφανώς καθ υπόδειξη ή έστω κατά παράκληση, ΕΝΑ βήμα στον υφυπουργό προπαγάνδας της χούντας αποκαλώντας τον μάλιστα υπουργό (;) για να  κάνει ανενόχλητος φιλοχουντικό κήρυγμα και  υμνολόγια  υπέρ Παπαδόπουλου και  όχι  μόνον, είναι τουλάχιστον πρόκληση και ασέβεια στη δημοκρατία μας . 

1 σχόλιο:

  1. Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΝΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ,ΔΕΞΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου