Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο Νηρέας Λαμίας για τις δηλώσεις περί Πισίνας...

Ο Νηρεας Λαμιας και οι άνθρωποι που υπηρετούν εμπράκτως το εγχείρημα της προώθησης της υδατοσφαίρισης και εν γενει του τοπικού αθλητισμού, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρο στην τοπική επικαιρότητα. 
 
Παρ´ολα αυτα συνεχίζουμε να παραμένουμε πεισματικά προσηλωμένοι στην προσπάθεια που συντελείται σε αγωνιστικό επίπεδο, αφήνοντας την ενασχόληση με τα εξωαγωνιστικα τεκταινόμενα σε εκείνους που αρέσκονται να εμπλέκονται σε αυτα.
 
Για τον Νηρεα Λαμιας προέχει η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση με τον Πανιωνιο την Τετάρτη 08/01 στις 20:00 στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης και όχι η συμμετοχή του συλλόγου σε ενα ιδιότυπο παίγνιο μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.
 
Ωστόσο σχετικα με τα όσα ειδαν το φως της δημοσιότητας σε ορισμένα τοπικά μεσα ενημέρωσης, ο Νηρεας Λαμιας θα τοποθετηθεί συντόμως μεσω επίσημης συνέντευξης τύπου, με την ευθύτητα εκείνων που υπηρετούν αναλλοίωτες ηθικές αρχες που πηγάζουν μεσα απο τις γνήσιες αξίες του αθλητισμού και την υπευθυνότητα που διαπνέει κάθε ενέργεια του εως σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου