Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Σωματεία και μαζικοί φορείς μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αταλάντη


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ                                                                                                 
31/1/14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αυτές τις μέρες συζητιέται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΠΦΥ με το οποίο ο ΕΟΠΥΥ μετατρέπεται από πάροχο υγείας σε αγοραστή υπηρεσιών υγείας, μεταφέροντας τις υγειονομικές του υπηρεσίες στις Περιφέρειες, βάζοντας σε διαθεσιμότητα το 75% του σημερινού του προσωπικού.

Με βάση το νομοσχέδιο η ΠΦΥ δεν χτίζεται με κριτήριο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών αλλά με ενισχυμένο το κριτήριο ότι η υγεία αποτελεί εμπόρευμα και κόστος για το κράτος και τους κεφαλαιοκράτες.

Γι’ αυτό οι παροχές υγείας περιορίζονται και τα λαϊκά στρώματα που ήδη ληστεύονται στο εισόδημα τους με φόρους και χαράτσια, καλούνται να πληρώσουν ακόμη περισσότερο για να έχουν υγεία.

Έτσι όσοι έχουν λεφτά –οι λίγοι- θα ζήσουν.  Oι υπόλοιποι, που μας τα πήραν όλα, θα «πεθάνουμε σαν τα σκυλιά στο αμπέλι».

Από αυτό το νομοσχέδιο, αλλά και από τις κατευθύνσεις του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής, με απόφαση της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας Λαμίας καταργούνται οι μονάδες υγείας του ΙΚΑ σε Λάρυμνα και Αταλάντη.

Αυτή η ενέργεια είναι ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα για όλα τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, γιατί θα φορτώσει νέα βάσανα στην ήδη άσχημη κατάσταση που ζούμε, θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο την ζωή των οικογενειών μας.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
ΥΠΑΡΧΕΙ  ΠΛΟΥΤΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ , ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Τα σωματεία και μαζικοί φορείς, σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τρίτη 4 Φλεβάρη στην Κεντρική Πλατεία της Αταλάντης στις 6μμ.

Τώρα να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στις πολιτικές της ΕΕ, της συγκυβέρνησης και της πλουτοκρατίας που ιδιωτικοποιούν την υγεία.
Να απαιτήσουμε δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.
Να εφοδιασθούν και να σφραγισθούν βιβλιάρια υγείας για όλους τους ανασφάλιστους.

Να μην καταργηθούν οι μονάδες υγείας Λάρυμνας και Αταλάντης.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ, ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΙΠΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ. ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
    ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΔΙΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΩΚΤΑΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ; ΟΥΡΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΤΩΡΑ Ή ΣΤΟ ΕΣΥ Ή ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ.
    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΛΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου