Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κλέαρχος Περγαντάς: ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Ο Κλέαρχος Περγαντάς αποφάσισε να βάλει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν και πάλι υποψήφιο στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στην κλειστή συνάντηση που είχε με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της ομάδας του, αποφάσισε να μην είναι και πάλι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
Όσο αργούσε η ανακοίνωση το ψυχανεμίζονταν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Μετά και τα χθεσινά τηλεφωνήματα σε έναν προς ένα το πήραν απόφαση, και σήμερα πριν λίγη ώρα ο κ.Περγαντάς αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του και τους ευχήθηκε καλή πορεία σε ό,τι και αν επιλέξουν. Ο ίδιος δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος.

Το πράγμα φαινόταν από την αρχή ότι θα είχε αυτή τη κατάληξη. Το ΠΑΣΟΚ σαφώς και αδυνατούσε να στηρίξει δικό του υποψήφιο Περιφερειάρχη στη Στερεά Ελλάδα (και ίσως σε όλη την Ελλάδα).

Με την απόφαση Περγαντά να μην είναι και πάλι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου κλείνει κι ο κύκλος του ιστορικού ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Τη σκυτάλη της κεντροαριστεράς στη Στερεά στο εξής αναλαμβάνει ο νέος ΣΥΡΙΖΑ...

Για τη Περιφερεία Στερεάς λοιπόν ο Σοσιαλισμός (ΠΑΣΟΚ) απέθανε, ζήτω ο Σοσιαλισμός (ΣΥΡΙΖΑ)!

7 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΩΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ??? ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΓΑΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισχυρότατο χτύπημα στο γόητρο του ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας η απόσυρση Περγαντά από την εκλογική μάχη που ακόμη καλά καλά δεν άρχισε. Η άσχημη για το ΠΑΣΟΚ αυτή κατάληξη μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα στην περίπτωση που ακολουθήσουν κι άλλες αποσύρσεις τώρα υποψηφίων δημάρχων του ΠΑΣΟΚ. Όλα δείχνουν πως οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι καταδικασμένοι μέσα στο άκρως αρνητικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί πια σε όλη την περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ, ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με πληροφορίες άλλα στελέχη είχαν αποφασίσει τι θα κάνουν και απλά ένιωθαν εγκλωβισμένοι, άλλα στελέχη έχουν ήδη αποφασίσει να πάνε στο σπίτι τους, ωστόσο όμως, ιδιαίτερα τα στελέχη της Βοιωτίας έδειξαν επιμονή για την συγκρότηση ομάδας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης όπου έγινε και η ανακοίνωση του κ. Περγαντά, υπήρχαν περιφερειακοί σύμβουλοι οι οποίοι κατηγόρησαν τον περιφερειάρχη ότι έπρεπε να τους είχε προϊδεάσει το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα άφησαν αιχμές ότι επιδιώχθηκαν προσωπικές λύσεις χωρίς να υπολογίζουν την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΕΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ?ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ? ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ , ΣΚΕΤΟ ΔΕΞΙΑ, ΠΑΣΟΚ - ΝΔ = ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ , ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ! ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΓΑΝ,ΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ , ΤΟΥΣ ΑΚΗΔΕΣ ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣ, ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ!

      Διαγραφή
  6. Για να κόβουμε την πλάκα. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αριστερά. Τα στελέχη του Περγαντά και ο ίδιος δεν ήταν όχι κεντροαριστερά ούτε καν προοδευτικοί. Λαμόγια καρεκλοκενταυροι , παρασιτα. Τι διαφορά είχε ο Περγαντάς από τον Χειμάρα; Τι δημοκρατικό ανέπτυξε στο συμβούλιο; Ποια μεγαλοσυμφέροντα απέρριψε σε όφελος του δημοσίου; Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά δεν σας έχουν ανάγκη! ο λαός δεν σας έχει ανάγκη....Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά θα κριθούν αν εμπιστευτούν τον απλό λαϊκό κόσμο που θελει να δουλεψει για τον τόπο του έντιμα ηθικά, είτε δεξιός είτε αριστερός είναι. Τους ανθρώπους που δώσαν και δίνουν μάχες μέσα από τοπικά κινήματα για το περιβάλλον, τα διόδια, το νερό, τα χαράτσια, κλπ. Ανοικτα δημοκρατικά με συμβόλαιο συνευθύνης και εντιμότητας! Εκεί θα κριθεί και ας το έχουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στο μυαλό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου