Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Νομό

Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 27-1-14 η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση και αποφάσισε τα παρακάτω:
 

Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, για τη δημιουργία ευρύτερων αυτοδιοικητικών συμπαρατάξεων-κινήσεων με πολιτικό πλαίσιο αντιμνημονιακού και αντικαλλικρατικού χαρακτήρα και με αναφορές στα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν σήμερα την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, πέραν των συγκεκριμένων τοπικών δημοτικών ζητημάτων, αποτελεί τον κύριο στόχο μας και στη Φθιώτιδα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του εκτιμά ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος ανατροπής των δημοτικών αρχών που υπηρέτησαν, στήριξαν και είναι υπεύθυνες για την υπάρχουσα κατάσταση. Δηλώνει δε πως είναι έτοιμος να αναλάβει ευθύνες και να ασκήσει μια άλλη πολιτική στην Αυτοδιοίκηση.

Οι συμπαρατάξεις-κινήσεις αυτές περιλαμβάνουν προφανώς τις πρότερες κινήσεις με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ μετείχε στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και άλλες που συμφωνούν στο παραπάνω γενικό πλαίσιο αρχών. Περιλαμβάνουν επίσης κάθε προοδευτικό πολίτη που βλέπει την αναγκαιότητα αλλαγής στους Δήμους του Νομού μας και συντάσσεται γενικά με αυτό το πλαίσιο αρχών.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή αξιολογεί ότι, οι έως σήμερα προσπάθειες για τη δημιουργία αυτών των αυτοδιοικητικών συμπαρατάξεων-κινήσεων δεν έχουν ολοκληρωθεί στους Δήμους του Νομού μας και γι΄ αυτό το σκοπό θα εντείνει τις ενέργειές της προς αυτή την κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτού του προγραμματισμού πραγματοποιήθηκε και η ανοιχτή μας συγκέντρωση την προηγούμενη Δευτέρα 20-1-2014 στη Λαμία. Θα ακολουθήσουν δε ανάλογες και σε άλλους Δήμους του Νομού, με προσκλήσεις προς όλους τους ενδιαφερόμενους για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Στις προσεχείς ημέρες όλα τα στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συστρατεύονται για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του κεντρικού μας στόχου. Στη συνέχεια και μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες θα προκύψουν οι επικεφαλής και οι υποψήφιοι. 


Από τη Γραμματεία της Ν.Ε. Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ

3 σχόλια:

  1. Μόνο κάτι καμμένους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που ζητάνε σωσίβιο ή κάτι οβίδες που την είδαν αντιμνημονιακοί και ενάντια στο καλλικράτη λίγο πριν τις εκλογές μην βάλετε και ίσως ο κόσμος σας εμπιστευτεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕ Ο Α.ΑΛΕΞΙΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜ,ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ , ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΘΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2014 . ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ?ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ,ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ,ΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ,ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ! Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ , ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ,ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμβουλους εχει και 4-5 ΠΑΣΟΚ ακομη και 1-2 ΧΑ-ΠΑΣΟΚ , οι προεδροι κλπ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κλπ εχει απ΄ολα ο Λιολιος , ο ανεξαρτητος ,αλλα δεν μας ειπε οι παραμενοντες στο ΠΑΣΟΚ , Τσερτος και Μπονοβας με ποιον θα κατεβουν; γιατι σ αυτους οφείλεται η εκλογή του , ο δε Τσερτος τον βοηθησε να κερδισει το χρισμα απο το τοτε ΠΑΣΟΚ. Παντως οι πρωην αντιδημαρχοι μαλλον θα κατεβουν μαζι σε αλλο ψηφοδελτιο , ακομη και με μοιρασμενη θητεια! Ο Συριζα δυστυχως παει αργα, πολυ αργα και χωρις εμφανεις συμμαχιες και θα χασει ισως την πρωτη του ευκαιρια να παρει τον Δημο Λοκρων . Τα προβληματα ειναι πολλα που ξεκινουν μεσα απ την ιδια την οργανωση και κυριως τα απλα μελη που ειναι πολυτασικα και απ οτι φαινεται απροθυμα στην συμμετοχη αλλα και να ανοιχτουν σε προσωπα , εκτος των φιλων και μελων προσκειμενα στο Συριζα. Ευχομαι εστω να κανουν μια δυναμικη αρχη ωστε να γινουν τουλαχιστον η αντιπολιτευση στον Δημο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου