Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Νίκος Σταυρογιάννης: Δεν διαγράφονται έτσι απλά 16 χρόνια μετριότητας και χαμένων ευκαιριών

Ο Νίκος Σταυρογιάννης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη χθεσινή «νέα πρόταση» του Γιώργου Κοτρωνιά δήλωσε: 

«Ο Δήμαρχος Λαμιέων ανακοινώνοντας για 5η συνεχή φορά την υποψηφιότητά του προσπάθησε, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας, να παρουσιάσει μια δήθεν νέα πρόταση και κυρίως ένα νέο μοντέλο τοπικής διακυβέρνησης.

Μετά από σχεδόν 16 χρόνια στο τιμόνι ενός Δήμου που η λειτουργία του δεν άλλαξε την ποιότητα και την εικόνα της καθημερινότητας στην πόλη.

Η Λαμία όχι μόνο δεν έγινε «πρωταγωνίστρια» αλλά διολίσθησε σε ρόλο «κομπάρσου». Ο Δήμαρχος νομίζει ότι έτσι απλά διαγράφονται τόσα χρόνια μετριότητας και χαμένων ευκαιριών.

Ο κ. Κοτρωνιάς ζητά ξανά την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Να αλλάξει τι; Αυτά που ο ίδιος δημιούργησε τις προηγούμενες πολλές τετραετίες του; 

Οι δημότες τον τίμησαν και του έδωσαν πολλές ευκαιρίες, που δυστυχώς πήγαν χαμένες.

Ποιος αλήθεια τον εμπόδισε να κάνει πράξη τα πολλά χρόνια της Δημαρχιακής του θητείας αυτά που σήμερα παρουσιάζει ως νέα πρόταση;

Με μεγάλη καθυστέρηση ανακάλυψε, μόλις τώρα, ένα νέο μοντέλο τοπικής διακυβέρνησης. Ο τρόπος που ασκήθηκε τόσα χρόνια η διοίκηση στο Δήμο δεν ξεχνιέται και ούτε διαγράφεται έτσι εύκολα.

Οι πολίτες απαιτούν από όλους μας σεβασμό και ειλικρίνεια. Απαιτούν όραμα για τον τόπο μας, καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα πραγματικά νέο και ρεαλιστικό σχέδιο με σύνθεση δυνάμεων και προτάσεων, που θα δώσει ελπίδα και προοπτική σε όλους και κυρίως στη νέα γενιά, αφού η υλοποίησή του θα αναβαθμίσει τη ξεχασμένη πόλη μας και θα την εντάξει στο χάρτη των σημαντικών κέντρων με ακτινοβολία στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε όλη τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου