Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλο το ενδιαφέρον και η συμετοχή στην Ημερίδα Υγειας "ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ - ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ" στην Τραγάνα Φθιώτιδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα "ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ - ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ". 


Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Τραγάνας σε συνεργασία του πολιτιστικού συλλόγου Τραγάνας "Ο ΑΓΡΟΤΗΣ" με το παράρτημα Λοκρίδας της "Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας".


Με τη συμμετοχή, των ιατρών κου Πέπερα Γεώργιου και κου Καλατζή Κωνσταντίνου, της φαρμακοποιού κας Αδαμοπούλου Ελένης, και της Φυσικού -Περιβαλλοντολόγου κας Σοφίας Ρούσσου - Τσούνιαπραγματοποιήθηκε το Σαββατο 15 Φεβρουαρίου με ιδιαίτερη επιτυχία, ενημερωτική Ημερίδα Υγειας στην Τραγάνα Φθιώτιδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Στην έναρξη της εκδήλωσης το μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Τραγάνας "Ο ΑΓΡΟΤΗΣ" κος Κωστάκος Παναγιώτης (Φυσικοθεραπευτής), υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους, προλόγισε την εκδήλωση και τον κεντρικό ομιλητή και πρόεδρο της "Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας" κα Αθανασία Πατσιόγιαννη - Καβάλλα η οποία τόνισε την αξία της ενημέρωσης και πρόληψης σε θέματα υγείας.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι ομιλητές, κος Γεώργιος Πέπερας (Καρδιολόγος Ενηλίκων & Παίδων), ο κος Κωνσταντίνος Καλατζής (Παθολόγος - Διαβητολόγος), η κα Ελένη Αδαμοπούλου (Φαρμακοποιός), καθώς και η κα Σοφία Ρούσσου - Τσούνια (Φυσικός-Περιβαλλοντολόγος), όπου ενημέρωσαν το κοινό για θέματα όπως η σύγχρονη φαρμακολογία, ο σακχαρώδης διαβήτης, η καρδιολογικές παθήσεις και η επίδραση του περιβάλλοντος στην υγεία.
Ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. 

Οι ιατροί άλλα και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δέχθηκαν πλήθος επίκαιρων ερωτήσεων και απάντησαν με προθυμία σε κάθε είδους απορίες! 
Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν την αρτηριακή υπέρταση και τη διατροφή, το σακχαρώδη διαβήτη, την πολυφαρμακία και τις συνέπειες της μόλυνσης του περιβάλλοντος. 
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και πραγματοποιήθηκε μια γόνιμη συζήτηση περί των θεμάτων υγείας και πρόληψης. 

Αναμφίβολα ήταν μια θετική επιστημονική εκδήλωση η οποία ώθησε τους ομιλητές να θέσουν εαυτούς, στη διάθεση αναλόγων μελλοντικών επιστημονικών εκδηλώσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου