Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κώστας Χαïνάς υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΔΗΜ.ΑΡ

Ο Κώστας Χαïνάς από ΧΑΛΚΙΔΑ θα είναι επικεφαλής για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την στήριξη της ΔΗΜΑΡ και άλλων ανεξάρτητων κινημάτων και δημοκρατικών πολιτών
 
Το περιφερειακό όργανο της Δημοκρατικής Αριστεράς Στερεάς Ελλάδας στη συνεδρίαση του της 18/2/2014 που πραγματοποιήθηκε στη Λειβαδιά Βοιωτίας αποφάσισε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να στηρίξει  ευρύ αυτοδιοικητικό σχήμα δημοκρατών πολιτών με επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Χαïνά.


5 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία Κώστα.
    Ποιός είναι ο Κώστας ΧΑΪΝΑΣ μας λέει ο ίδιος στο http://kostasxainas.blogspot.gr/ και αντιγράφουμε :
    Έχω σπουδάσει Μαθηματικά και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Οικονομικά και την Πληροφορική.
    Τα τελευταία 25 χρόνια εργάζομαι ως Αναλυτής και ως οικονομικός σύμβουλος.
    Έχω γράψει το βιβλίο "Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα (ERP)"("ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ") και πολλές οικονομοτεχνικές μελέτες για επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων και μελέτες βιωσιμότητας.
    Παιδί εργατικής οικογένειας, από πολύ μικρός γνώρισα την αδικία ως εργαζόμενος σπουδάζοντας ταυτόχρονα. Στα φοιτητικά μου χρόνια συμμετείχα στην Αριστερά.
    Στις εθνικές εκλογές του 1996 ήμουν υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

    Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 1998 υποψήφιος νομάρχης Εύβοιας με την κίνηση πολιτών "Πρωτοβουλία για την Εύβοια".

    Από το 1998 ανένταχτος δημοκρατικός πολίτης. Το 2010 συμμετείχα στην ιδρυτική συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Αριστεράς και το 2012 ήμουν υποψήφιος βουλευτής της στην Εϋβοια.

    Εκτιμώ ότι σήμερα έχουμε μεγάλη ανάγκη ως άνθρωποι και ως κοινωνία από κοινό νου και κοινή λογική! Αγωνίζομαι για μια πιο δίκαιη, ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία. Αισθάνομαι πολίτης του κόσμου και με εκφράζουν πανανθρώπινες αξίες, όπως η ελευθερία, η δημοκρατία και η δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα από σβέρκο να ψωνίζουμε παρά να μας δίνουν τις σαπιοκοιλιές .Ο σβέρκος έχει καλό κρέας για σουβλάκι.Ψηφίστε εσείς τον εγγονό του Μητσοτάκη που ψηφίζατε τόσα χρόνια και είστε τώρα κοψοχέρηδς. Όπως στ΄ρώσεις θα κοιμηθείς.Ψηφίστε εναλλακτικά τους Πασόκους του ΣΥΡΙΖΑ , μέχρι κι ο Σταικος εκεί θέλει να είναι, οι άλλοι μισοί κοψοχέρηδες, ας ξαναψηφίσουν.Σε μια μεγάλη συνάντηση όλων των δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων της ευθύνης και της συνεργασίας των ενεργών πολιτών, εξελίσσεται η πρωτοβουλία διαμόρφωσης μιας άλλης εναλλακτικής πρότασης για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση της Στερεάς Ελλάδας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Χαϊνά που στηρίζει και η Δημαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου