Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αποχαιρετισμός από έναν έντιμο στρατηγό!

Με πολύ συγκίνηση και στο τέλος δάκρυα στα μάτια ο Βαγγέλης Τετριμίδας έντιμος αξιωματικός του στρατού, στρατηγός ε.α. και στη συνέχεια συνετός αυτοδιοικητικός, ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι εδώ κλείνει το αυτοδιοικητικό του ταξίδι και δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές του προσεχούς Μαϊου.
Αποχαιρετισμός από έναν έντιμο στρατηγό!Πολλοί συνεργάτες άσχετα αν συμφωνούσαν ή διαφωνούσαν μαζί του στη διάρκεια αυτών των χρόνων της Διοίκησης του Καλλικρατικού Δήμου, δεν έκρυψαν και την δική τους συγκίνηση και τον αποχαιρέτησαν με μια θερμή χειραψία και έναν αυθόρμητο και ανυπόκριτο εναγκαλισμό.
Ο κ. Τετριμίδας δήλωσε ότι κάθε συνεργάτης του είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, να κατέλθει υποψήφιος με όποιον συνδυασμό επιθυμεί.
Η καθαρή στάση του κ. Τετριμίδα ότι δεν παρεμβαίνει στις προσωπικές τους επιλογές χωρίς παράλληλα να θέσει ζήτημα συνέχισης του δικού του συνδυασμού ήταν καταλυτική.
Αυτό έδωσε το ερέθισμα αλλά και την ελευθερία στον σημερινό αντιδήμαρχο Δημήτρη Παπαναγιώτου που ευχαρίστησε τον κ. Τετριμίδα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, να δηλώσει ότι καταθέτει δική του αυτοδιοικητική πρόταση και θα ηγηθεί δικού του συνδυασμού.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές εκτός από τον κ. Παπαναγιώτου που πρώτος έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει επαφές σύνθεσης συνδυασμού, σύντομα θα αναγγείλει παρόμοια πρωτοβουλία ο πρώην Νομάρχης Τριαντάφυλλος Μπέλλος, πιθανό να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Επίσης ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του κ. Τετριμίδα, κ.Δημήτρης Φαφούτης, κινείται ανάλογα καθως και ο δημοτικός σύμβουλος ο κ. Παντράς.
Στον Άγιο Κωνσταντίνο επίσης γίνονται συζητήσεις για αυτοδιοικητική κίνηση στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ασφαλώς θα υπάρχει παρουσία του ΚΚΕ με δικό του συνδυασμό και υποψήφιο δήμαρχο.

lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου