Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πρότυπη μονάδα ΠΦΥ το Κ.Υ.Αταλάντης - Ένταξη σε πιλοτικό προγράμμα Τηλεϊατρικής

Σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας

Σε πρότυπη μονάδα Π.Φ.Υ. εξελίσσεται το Κ.Υ. Αταλάντης με την έναρξη του προγράμματος Τηλεϊατρικής στα Περιφερειακά Ιατρεία Λιβανατών και Μαλεσίνας που βρίσκονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ. Αταλάντης.

Μετά από ενέργειες της, η Διευθύντρια του Κ.Υ. Αταλάντης Κα Μαίρη Γεωργοπούλου και σε συνεργασία με το νέο διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας Κο Τάσο Σεπετή, κατάφερε να αποσπάσει προς όφελος του Δήμου Λοκρών,  Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής, σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις υψηλού κινδύνου και παιδιά που αθλούνται ή πρόκειται να αθληθούν, που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές και εν γένει σε περιοχές που απέχουν τουλάχιστον είκοσι χιλιόμετρα από κρατικά ή κεντρικά νοσοκομεία.
  
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
  • Οι εξετάσεις που περιλαμβάνονται είναι καρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, μέτρηση γλυκόζης, σπιρομέτρηση και κορεσμός οξυγόνου.  
  • Ο απαραίτητος εξοπλισμός παραχωρείται στους αγροτικούς και γενικούς γιατρούς των Περιφερειακών Ιατρείων Λιβανατών και Μαλεσίνας που επελέγησαν από την διοικήτρια του Κ.Υ. με βάση κυρίως πληθυσμιακά κριτήρια, αλλά και επειδή στα συγκεκριμένα Ιατρεία ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου κατά την οποία ο εξυπηρετούμενος πληθυσμός σχεδόν υπερδιπλασιάζεται.  
  • Το πρόγραμμα στην τελική του φάση προβλέπεται ότι θα παρέχει μεγαλύτερη γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη.  
  • Το πρόγραμμα αφορά στη διαδικασία λήψης εξετάσεων σε πολίτες μέσω ειδικών ιατρικών μηχανημάτων τα οποία θα παραχωρηθούν στα περιφερειακά ιατρεία και θα εποπτεύεται από το Κ.Υ. Στη συνέχεια οι εξετάσεις αυτές μεταφέρονται μέσα από ασύρματο δίκτυο τηλεφωνίας στους ειδικευμένους ιατρούς (πνευμονολόγοι, καρδιολόγοι) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, οι οποίοι αποστέλλουν τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση με τον ίδιο τρόπο. 
ΟΦΕΛΗ
Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι τεράστια. Γιατί:

  • Καλύπτονται ιατρικά ειδικότητες έστω και εξ αποστάσεως, που δεν καλύπτονταν ποτέ μέχρι τώρα από το Κ.Υ. Αταλάντης. 
  • Παρέχεται η δυνατότητα προληπτικών εξετάσεων.  
  • Ενισχύεται το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων στις περιοχές αυτές. 
  • Καταργούνται οι γεωγραφικοί περιορισμοί και παρέχεται η δυνατότητα σε όλους να ελέγχουν άμεσα την κατάσταση της υγείας τους, στον τόπο διαμονής τους.

Ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε πολύ περισσότερα Προγράμματα που εκμεταλλεύονται τις Νέες Τεχνολογίες και που θα καλύπτουν το σύνολο του πληθυσμού του δήμου μας.

17 σχόλια:

  1. Επιτέλους και κάτι θετικό στον τομέα της Υγείας για τη Λοκρίδα. Πολύ θετικό μάλιστα. Προφανώς είναι αποτέλεσμα καλής συνεργασίας της κ. Γεωργοπούλου με τον κ. Σεπετή και κυρίως θέλησης για δουλειά και προσφορά. Όλα αυτά βέβαια υπό τις νέες διοικήσεις ΓΝ Λαμίας και ΚΥ Αταλαντης, και κυρίως μετά την ανεπανάληπτη εποχή Κουτσοπίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ; Ή ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ;

      Διαγραφή
  2. Η Σιδηρά Κυρία δεν σταματά να εκπλήσσει... Ευχάριστα ή δυσάρεστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΛΙΒΑΝΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΕΣΙΑΝΑΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΑΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!
      ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.

      Διαγραφή
  3. Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ Κ.Υ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ; ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ... ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ...
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη τα πολιτικοποιείτε όλα. Είναι θετικό για τον τόπο, αλλά δεν έχει σχέση με την αυτοδιοίκηση. Η Γεωργοπούλου έδρασε αρμοδίως και μέσα στα όρια των καθηκόντων της ως υπεύθυνη της θέσης που κατέχει. Αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτικοποιούνται όμως από μόνα τους! Τέτοιους νθρώπους χρειαζόμαστε στην πολιτική! Που να δρούν και να αρπάζουν τις ευκαιρίες για τον τόπο μας. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά!

      Διαγραφή
    2. Αυτο καταλαβες εσυ?

      Διαγραφή
  5. Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΟΣΟ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΝΑ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΙΚΑΝΗ ΚΤΛ ΚΤΛ" ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!.Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΝΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΡΑΤΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ".
    ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ...ΚΙ ΟΠΩς ΘΕΛΩ ΤΑ.....ΒΑΦΤΙΖΩ!
    Α!ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΩΡΑ,ΘΑΤΣΕΡ ΚΤΛ ΚΤΛ!
    Η ΘΑΤΣΕΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ(ΚΑΚΑ,ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ) Η ΜΑΙΡΗ ΤΙ Ε Κ Α Ν Ε ?(ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΛΑ ΣΚΟΥΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΙΠΟΝ "ΡΙΖΟ" ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ Κ.Υ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ Κ.Υ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ "ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ" ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΣ. ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ", ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΡΙΟ "ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ".
      "ΕΣΚΟΥΖΕ" ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ!,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ(ΔΕΝ ΤΟΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ), ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!
      ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΚΑ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΕΡΓΑ" ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ "ΤΑΧΩΝΕ ΧΟΝΤΡΑ" Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ!
      ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ Ε Κ Α Ν Ε ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ", ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ..."ΚΟΤΣΙΑ". ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ "ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ" ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΟΠΟΤΕ ...............................!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΠΕΤΗΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΣΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ; ΑΜ' ΔΕ!!!!!!!!!!
      ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ! ΑΣΧΕΤΟ!!!!!!!!
      ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ.
      ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!
      ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ...ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ; ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΚΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΣΠΟΥΔΕΣ" ΓΙΑ ...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑΪΖΕΙΣ ΒΟΔΙΑ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ..ΤΑΪΣΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗ ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ....ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ!!!!!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου