Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Στην Ευρυτανία ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, επισκέφθηκε σήμερα το Νομό Ευρυτανίας.
             

Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειο Καραμπά με τον οποίο συζήτησε τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Ευρυτανίας σε επίπεδο υποδομών και έργων με σημαντικότερο την αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών, ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα, που στερεί τόσο τον τουρισμό όσο τις θέσεις εργασίας. 
            
Αναφέρθηκαν επίσης στους δύο κάθετους οδικούς άξονες, Καρπενήσι-Αγρίνιο & Καρπενήσι-Καρδίτσα που έπρεπε ήδη να είναι σε εξέλιξη.


                
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δασαρχείο Καρπενησίου όπου συναντήθηκε με τον Δασάρχη κ. Ι.Καρκάνη και τον Δ/ντή Δασών κ. Ι.Φάκα


Μίλησαν για την έλλειψη επιστημονικού προσωπικού και την αποκεντρωμένη οικονομική πολιτική του κράτους σε αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν τα ουσιώδη λειτουργικά έξοδα, πλήττοντας έτσι την τοπική κοινωνία.
                     

Πήγε στην πυροσβεστική υπηρεσία, βρίσκοντας εκεί όλο το προσωπικό σε ετοιμότητα παρόλη την επερχόμενη εργασιακή ομηρία τους από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

                            
Τέλος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, ξεναγήθηκε στους χώρους του, ενημερώθηκε από την Διοικήτρια κα Ελένη Τσεκούρα, από τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου  καθώς και από άλλους ιατρούς, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα τρέχοντα προβλήματα του νοσοκομείου. 
                                      
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Νοσοκομείο υπάρχει αξονικός τομογράφος, που παραδόθηκε το 2007 από τον κ. Γιαννόπουλο - τότε Υφυπουργό Υγείας - και δεν λειτούργησε ποτέ διότι η άδεια λειτουργίας του ενεκρίθη το 2010 βάζοντας έτσι σε αχρηστία ένα τόσο ακριβό και σημαντικό μηχάνημα.  

Ο κ. Γιαννόπουλος ενδιαφέρθηκε προσωπικά να βοηθήσει στην απόκτηση ενός νέου αξονικού τομογράφου που δεν πρέπει να λείπει από κανένα Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου