Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ



Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε σήμερα το Νομό Βοιωτίας και συγκεκριμένα τη Λιβαδειά. 

Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ.Γεώργιο Μουλκιώτη καθώς και με την Θεματική Αντιπεριφερειάρχη κα. Φανή Παπαθωμά με τους οποίους συζήτησαν για το μείζων θέμα της κατάργησης του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΩΠΑΪΔΟΣ (από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων). 
 
Ο Οργανισμός δεν επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο ούτε κατά 0,01 λεπτό του ευρώ. Η μόνιμη απαίτηση όλων των φορέων τη Βοιωτίας είναι να μην καταργηθεί αλλά να γίνει μετεξέλιξη του Οργανισμού Κωπαϊδας, σε ένα νέο σύγχρονο φορέα δημόσιου χαρακτήρα, μετά από εκκαθάριση των υποχρεώσεων του και μεταβίβαση σε αυτόν της περιουσίας του.  
   
Αναφέρθηκαν επίσης στο πολύ μεγάλο πρόβλημα της ρύπανσης του Ασωπού ποταμού από τα βιομηχανικά λύματα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η περιβαλλοντική αυτή καταστροφή να επεκτείνεται από το Νομό Βοιωτίας έως το Νομό Αττικής.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Λιβαδειάς κ. Νίκο Παπαγγελή με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα αναπτυξιακής προοπτικής από τον πρωτογενή τομέα, όπως οι Βιομηχανικές Μονάδες που λόγω της πολυποικιλότητας, (κτηνοτροφία, μελισσοκομία, ιχθυοκαλλιέργειες) είναι πλουτοπαραγωγικές πηγές της περιοχής - που όμως μπλοκάρουν στην γραφειοκρατία σταματώντας έτσι την ανάπτυξη. Επίσης αναφέρθηκαν στο σημαντικό ρόλο που έχει για τη περιοχή η όποια αξιοποίηση των Ι.Ε.Κ. 

Τέλος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Λιβαδειάς και ενημερώθηκε από τον Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Ρουσόπουλο για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, το οποίο υστερεί σε βασικές ειδικότητες Ιατρών καθώς επίσης και σε έλειψη μηχανημάτων, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας & η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου