Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Aγρότες: Ποτάμι οργής έξω από την Λαμία

Aγρότες:Ποτάμι οργής έξω από την Λαμία.
Γέμισε κόσμο σήμερα το μεσημέρι η ΕΟ έξω από την Λαμία όταν στο συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού που έκαναν οι αγρότες του μπλόκου της περιοχής συμμετείχαν και συμπαραστάθηκαν οι κτηνοτρόφοι, εκπρόσωποι φορέων, πολιτικοί και υποψήφιοι των ερχόμενων εκλογών μέλη της Ένωσης Ραδιοταξί Λαμίας μαζί με δεκάδες πολίτες.

Η διακοπή της κυκλοφορίας διήρκεσε περίπου 20 λεπτά και ήταν προϊόν συννενοησης και ανοχής της ισχυρής δύναμης της Αστυνομίας που από πολύ νωρίς βρέθηκαν στο σημείο. 

Η συμμετοχή του κοσμου ηταν πρωτοφανης και αυτό δειχνει ότι το απόστημα της αδιαφορίας έσπασε και μπορουμε πλέον μαζικά να διεκδικήσουμε τα δικαια μας δηλωσε στον FM-1 ο προεδρος του Παμφθιωτιου αγροτικου συλλογου Δημητρης Δημογιαννης.

Στο σημείο βρέθηκε ο βουλευτης και υποψηφιος δημαρχος Λαμιας Νικος Σταυρογιαννης ο οποιος δηλωσε στον FM-1 οτι το γεγονός πως στην κινητοποιηση αυτή μετειχαν εκτος από τους αγροτες και πληθος αλλων πολιτων καταδεικνυει την λαικη δυσαρεσκεια από τα σκληρα και αβασταχτα δυστυχως μετρα της κυβερνησης που με ενοτητα μπορουν λαικες κινητοποιήσεις να τα ανατρεψουν.

Στο κλείσιμο της εθνικης οδου μετειχε και αντιπροσωπεια του ΣΥΡΙΖΑ και οπως ανεφερε στο δελτιο του FM-1 το μελος της Ν.Ε. Φθιώτιδας Θωμάς Γρεβενίτης ο ΣΥΡΙΖΑ στεκεται διπλα στους αγροτες ,τους επαγγελαμτιες ,τους εμπορους και συμπορευεται στους δικαιους αγωνες τους μεχρι να αναλαβει την ευθυνη διακυβέρνησης της χωρας και να καταργησει ό,τι αδικο και καταχρηστικο εχει επιβαλει η μνημονιακη συγκυβερνηση

Στο μπλοκο βρεθηκε και ο αντιπεριφερειαρχης Θωμάς Στάικος ο οποιος φρόντισε να υπενθυμίσει πως ο ίδιος ήταν κοντά στους αγρότες και στην περσινή κινητοποίηση των αγροτών , την ώρα που άλλοι όψιμα ανακάλυψαν τους δρόμους του αγώνα υπαινισσόμενος προφανώς την παρουσια του δημαρχου Λαμιεων Γιωργου Κοτρωνια. 

Με τους επαγγελματίες και εμπορους μετειχε και ο προεδρος του ΕΒΕ Αλεκος Διαμανταρας που δηλωσε στο κεντρικό δελτιο του FM-1 ότι όταν πληττεται ο πρωτογενης τομεας της ελληνικης οικονομιας όπως είναι οι αγροτες τοτε αυτό λειτουργει ως πολλαπλασιαστής αναλογων προβλημάτων σε ολη την αλυσσιδα της παραγωγικης δραστηριοτητας της ελληνικης κοινωνιας.

Δυστυχως η κυβερνηση αντι να συμβαλει στην διαμορφωση συνθηκων αναπτυξης της πρωτογενους παραγωγης επιχειρει την απαξιωση του γεωργικου επαγγελματος προσέθεσε με νόημα.

Στο χώρο της διαμαρτυρίας και αντιπροσωπεία κτηνοτρόφων με τον πρόεδρο του συλλόγου Θανάση Ασπρουλάκη να δηλώνει στον FM-1 πως τα προβλήματα είναι κοινά και έτσι πρέπει να είναι και ο αγώνας.



lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου