Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Στο ...φτύσιμο το έχουν ρίξει οι πασόκοι!

Εκτός ΠΑΣΟΚ τίθεται η πρώην υποψήφια βουλευτής του κόμματος Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασοπούλου μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησης της από την Ν.Ε. Φθιώτιδας.

Ο τρόπος που επέλεξε να αποχωρήσει χωρίς να ενημερώσει τα όργανα του κώματος συνιστά βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα και ζητήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή η διαγραφή της και από το κόμμα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας Χρήστος Μπόκος.

Ίσως έτσι δικαιώνομαι γιατί φάνηκε ότι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ λειτουργούν με προειλημμένες αποφάσεις χωρίς να δίνουν το δικαίωμα σε ένα εγκαλούμενο στέλεχος να απολογηθεί και να εξηγήσει τους λόγους που το οδήγησαν σε αποχώρηση από ένα κεντρικό θεσμικό όργανο. 

Η ίδια δεν προτίθεται να προβάλει οποιαδήποτε ένσταση ούτε να ενταθεί επί του παρόντος σε άλλο κόμμα δήλωσε στο δελτίο του FM-1.

Το απόγευμα χτες δόθηκε στην δημοσιότητα μια σκληρή έως υβριστική ανακοίνωση της Ν.Ε. κατά της κας Βεντούρη.

Ιδού το δείγμα γραφής ,επιπέδου και ήθους του θεσμικού  οργάνου του ΠΑΣΟΚ:

Με αφορμή την κατάπτυστη και αήθη συμπεριφορά της κυρίας Αλεξάνδρας Βεντούρη, η οποία παραιτήθηκε από την Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Φθιώτιδας δια της επιστολής της στα Μ.Μ.Ε, η Ν.Ε. ομόφωνα αποφάσισε την παραπομπή της για τη διαγραφή της από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, στην Ε.Κ.Α.Π., ενημερώνοντας συγχρόνως όλα τα κομματικά όργανα. 
Η κυρία Βεντούρη στην σύντομη διαδρομή της στον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τιμήθηκε συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια των εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως επίσης και στα κομματικά όργανα. Ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ ως "διακοσμητική" και σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε τους ισχυρισμούς της περί ανελεύθερων και αντιδημοκρατικών λογικών. 
Ανέντιμη λοιπόν είναι η συμπεριφορά της κυρίας Βεντούρη, που προτίμησε να καταφύγει στα Μ.Μ.Ε., προκειμένου να δηλώσει πανηγυρικά την παραίτησή της, απαξιώνοντας παντελώς τον πολιτικό χώρο, που την ανέδειξε, πολλώ μάλλον δε τα μέλη της Ν.Ε. Νομού Φθιώτιδας, που κάθε άλλο παρά «διακοσμητικό στοιχείο» την θεωρούσαν, αφού της είχαν αναθέσει πληθώρα αρμοδιοτήτων, τις οποίες φυσικά ουδέποτε έφερε σε πέρας. 
Αντ’ αυτού «υποκινούμενη», ψεύδεται ασύστολα. 
Η ξαφνική αυτή, αναιτιολόγητη και με τον ως άνω τρόπο παραίτησή της, δεν συνάδει με την κατά, ως αναφέρει, πολιτική διαδρομή της!!!, που ήταν συντομότατη. 

Για την Ν.Ε Νομού Φθιώτιδας
Ο Γραμματέας
Χρήστος Μπώκος 




Όσον αφορά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ο κ. Μπόκος ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει να εκπροσωπηθεί τόσο στον Δήμο Λαμιέων με δικό του υποψήφιο όσο και στην περιφέρεια. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σημαντική δυστοκία στην αναζήτηση επικεφαλής αλλά και υποψηφίων συμβούλων και για τον Δήμο και για την περιφέρεια αν και σε επίπεδο περιφέρειας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ασκούνται ισχυρές πιέσεις στην πρώην υπουργό Κατερίνα Μπατζελή αν και η ίδια αρχικά είχε δηλώσει την άρνηση της.
  
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κα Μπατζελή πιέζεται να κατέλθει υποψήφια Δήμαρχος Λαμιέων και  για την περιφερεια η  κεντρικη γραμμή είναι να υποστηριχθεί ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Σοβαρότης ...μηδέν!


lamiafm1

7 σχόλια:

  1. ΦΟΒΕΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΩΚΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ.
    ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΡΕ ΜΠΩΚΟ; ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ; ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ; ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΤΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. … ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που καταδεικνύουν αυτή την άθλια πολιτική κατάντια και μάλιστα νέοι που ακόμη κρατούν λάβαρα και σύμβολα για να εξασφαλίζουν θέσεις και μισθούς

    ΑΙΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολις της αρνήθηκαν την θέση του υποδιοικητή στο νοσοκομείο Λαμίας την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Τέτοιους είχε το ΠΑΣΟΚ. Καλά έκαναν και την διέγραψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ-ΛΑΜΙΕΩΝ -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΣΠΡΟΠΡΩΣΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ.... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΜΠΩΚΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ Η ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΠΟΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΕΡΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΝΤΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ,ΕΤΣΙ... ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΧΗΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΕΣΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΚΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΤΟΥΡΗ,ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ 2006 ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ... ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ, ΜΙΑ ΛΙΟΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου