Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Αναφορά Βουλευτού Φθιώτιδας Ε.Μακρή-Θεοδώρου για την Περιφερειακή Διεύθυνση Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας

Με νέα αναφορά στη Βουλή επανέρχεται η Βουλευτής Φθιώτιδας Ε.Μακρή-Θεοδώρου για τη λειτουργία της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού(Π.Υ.Τ.) Στερεάς Ελλάδας.


Ένα χρόνο σχεδόν μετά την ερώτηση (με αρ.πρωτ.:8492/14-03-2013) που είχε καταθέσει προς το αρμόδιο Υπουργείο Τουρισμού, η κα Μακρή υπενθυμίζει την απάντηση του δεύτερου, η οποία χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν προβλέπεται η κατάργηση αυτών των Υπηρεσιών αλλά η αναδιάρθρωσή τους, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα και η αποτελεσματικότητα των Π.Υ.Τ.
   
Ωστόσο, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και τη δημόσια διαβούλευση του Σχεδίου Νόμου της αναδιάρθρωσης του Υπουργείου Τουρισμού περί της σχεδιαζόμενης κατάργησης της υπηρεσίας που εδρεύει στη Λαμία, η  βουλευτής επανήλθε με νέα αναφορά της στη Βουλή.       
Αυτή τη φορά κατέθεσε μάλιστα μαζί, τόσο την επιστολή του Δημάρχου Λαμιέων κου Γ.Κοτρωνιά, σε μια προσπάθεια κοινής αντιμετώπισης του προβλήματος προς όφελος της κοινωνίας και της περιοχής, όσο και τις προτάσεις του συλλόγου των εργαζομένων στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Στ.Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου