Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ν. Τσώνης πιθανότερος υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ για τη Στερεά Ελλάδα

Στο Νίκο Τσώνη πρώην βουλευτή Φθιώτιδας φαίνεται να καταλήγει το ΠΑΣΟΚ για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά παρουσία του Γραμματέα Ν. Ανδρουλάκη.



Το θέμα ήταν «ποιος θα πάρει τον μουτζούρη» όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά γεγονός που δείχνει και το κλίμα απαισιοδοξίας και περαιτέρω εσωστρέφειας που κυριαρχεί στους κόλπους του κόμματος.
Ο κ. Τσώνης πάντως (που χαρακτήρισε λάθος τη συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ.) δεδομένης της κατάστασης και των δυσκολιών που υπάρχουν σημείωσε πως αν χρειαστεί προτίθεται να σηκώσει το βάρος των εκλογών στη Στερεά.
Παράλληλα εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για εκείνα τα στελέχη και τους περιφερειακούς συμβούλους που μετά την αποχώρηση του Κλ. Περγαντά «έτρεξαν να πιάσουν στασίδια».
Ο Μίμης Αγγέλου υποστήριξε ότι μπροστά στην άρνηση από πολλούς να στελεχώσουν ψηφοδέλτιο πρέπει να βρεθούν εφεδρείες και να επιστρατευτούν με κοινό σημείο αναφοράς, ο Γιάννης Σωτηρίου είπε να μην παρακαλέσουν κανένα αλλά «να βρεθούν νέοι άνθρωποι» και αν χρειαστεί να μπουν στη μάχη παιδιά των ιδίων.
Τέλος ο Ν. Ανδρουλάκης είπε ότι μέχρι την Τρίτη μετά την Καθαρά Δευτέρα πρέπει να έχει ορισθεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

  1. Μπορει η ελπιδα για σας κυριοι ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΔΕΣ να μην εχει πεθανει ακομα και να ελπιζεται .Η δικη μας πεθανε προ 5ετιας .και μαζι της τελειωσατε και εσεις ΣΩΤΗΡΕΣ . ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ Διχνει οτι ζειτε αλλου δεν εχετε καταλαβει τιποτα .ο κοσμος πεθαινει και εσεις θελετε εξουσια και καρεκλες. Ειστε ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ . ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (αφαιρουμενης της θητειας σου σαν βουλευτης) γιαυτο σου λεω κατσε στα αυγα σου ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου