Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Άμεση απελευθέρωση του δημάρχου και των αντιδημάρχων Ωρωπού ζητεί η ΚΕΔΕ

Tον δήμαρχο, δύο αντιδημάρχους και ένα ακόμη άτομο προσήγαγε η αστυνομία για επεισόδια. Ο εισαγγελέας άσκησε σήμερα αυτεπάγγελτη δίωξη.
 
Δικηγόρος κατοίκων Ωρωπού: «Η δίωξη έχει στόχο τον εκφοβισμό»!

Την άμεση απελευθέρωση του δημάρχου Ωρωπού Ι. Οικονομάκου καθώς και των αντιδημάρχων, που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια και τις φθορές που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια ειρηνικής και συμβολικής διαμαρτυρίας της δημοτικής αρχής και των κατοίκων της περιοχής στον κόμβο της Μαλακάσας κατά των νέων αυξήσεων στα διόδια, ζητεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. 
 
Τονίζει ακόμη πως συμπαρίσταται στον αγώνα κατά της αύξησης στο τέλος διοδίων, αλλά και της δημιουργία νέων σταθμών στις παράπλευρες εισόδους της εθνικής οδού, υπογραμμίζοντας "το παράδοξο που συμβαίνει στο δήμο Ωρωπού, να λειτουργούν δηλαδή ένας μετωπικός και έξι παράπλευροι σταθμοί διοδίων".

Η ΚΕΔΕ καταδικάζει ακραίες πρακτικές, "που μπορεί να αμαυρώσουν τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων μιας περιοχής". Καλεί τέλος την κυβέρνηση να δεχθεί τις προτάσεις και τα αιτήματα της δημοτικής αρχής και των κατοίκων Ωρωπού και να προχωρήσει στην υλοποίηση των πρόσφατων δεσμεύσεων του αρμόδιου υπουργού στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου