Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου τα εγκαίνια και η κοπή πίτας στη ΔΗΜΤΟ Λοκρών της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και των Βουλευτών Φθιώτιδας κου Κωνσταντίνου Κουτσογιαννακόπουλου και κας Ελένης Μακρή - Θεοδώρου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη.


Εκτός από τον Υπουργό μας και τους Βουλευτές μας, την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας κ. Στέλιος Κανέλλος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άμφισσας κ. Σταμάτης Δάρρας, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Λοκρίδος της Αντικαρκινικής Εταιρίας κ. Σίσσυ Πατσιόγιαννη, ο πρώην Αντινομάρχης κ. Γιάννης Θωμαΐδης, ο πρώην Δήμαρχος Αταλάντης κ. Γιώργος Σκαμπερδόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Οπουντίων κ. Καραμέρης, ο πρώην Διοικητής του Κ.Υ. Αταλάντης κ. Βασίλης Τσούνιας, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτριος Ζήσσης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος της ΝΟΔΕ κ. Γιώργος Μπάτσος, ο τέως Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ κ. Γιώργος Λιάτσος, και ο πρώην Πρόεδρος της Τ.Ο. Μαρτίνου της ΝΔ κ. Πέππας.

Το παρόν στην εκδήλωση, εκτός φυσικά από την Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Λοκρών και Δημοτική Σύμβουλο κ. Μαίρη Γεωργοπούλου, έδωσαν σύσσωμοι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΝΔ κ.κ. Κώστας Αγγελούσης, Γιώργος Κολοβός, Ιωάννα Παπαγεωργίου, Κώστας Πάσσας και Κώστας Σούλιας, οι πρόεδροι των τοπικών κ.κ. Δημήτρης Κυριαζής, Σταύρος Κορόμηλος και Σίμος Ασημάκης, ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Κορετζελος και τα μέλη της ΔΑΚΕ του Σωματείου της ΛΑΡΚΟ, καθώς και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής της ΔΗΜΤΟ Λοκρών μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Σάκης Τσαρούχας, Γιώργος Σταματάκης, Γιώργος Παπαγεωργίου και Γιώργος Σουροπάνης.

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο π. Δημήτριος Βούλγαρης, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Γεωργοπούλου κάλεσε στο βήμα τον αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης και ο οποίος αναφέρθηκε στις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα. 
Μετά τον κ. Σταϊκούρα το λόγο έλαβαν και οι Βουλευτές Φθιώτιδας κ. Κουτσογιαννακόπουλος και η κ. Μακρή-Θεοδώρου όπου απηύθυναν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα για τον τόπο, ενώ μίλησε και η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Γεωργοπούλου αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης αγιοβασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ και προσφέρθηκαν γλυκά, ποτά και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους οι οποίοι είχαν σχηματίσει πολλά πηγαδάκια συζητήσεων. Πολλά ήταν άλλωστε τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ, όπου απέδειξαν ότι παρά τις δύσκολες για τα κόμματα γενικά μέρες, η ΝΔ μπορεί ακόμη να πραγματοποιεί εκδηλώσεις και αξιοπρεπείς συγκεντρώσεις μελών και φίλων της. 

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο χώρος των νέων γραφείων της ΝΔ είναι σαφώς πολύ άνετος και λειτουργικός, και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής τόσο για την επιλογή όσο και για τη πολύ καλή δουλειά που έκαναν για τη διαμόρφωση.  

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο πρώην Δήμαρχος κ. Σκαμπερδόπουλος ήταν ο μόνος μη νεοδημοκράτης πολιτικός, ο οποίος, αποδεχόμενος την ανοιχτή πρόσκληση, στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού,  παρευρέθηκε στην εκδήλωση της ΝΔ, και αυτό λέει πολλά για τον πολιτικό πολιτισμό όλων μας.

Τέλος παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία της Πρόεδρου της ΔΗΜΤΟ κ. Μαίρη Γεωργοπούλου:
«[...] Οι Έλληνες έχουν γευτεί όλες τις πολιτικές καταστάσεις. Η γεύση που τους έχει μείνει είναι τόσο πικρή, ώστε να μη συγχωρούνται καινούργια σφάλματα. Κίνδυνοι υπάρχουν πάντοτε. Και  απαιτείται η επαγρύπνηση αλλά και η συσπείρωση του λαού σε ισχυρούς πολιτικούς σχηματισμούς, ικανούς να προστατεύουν την δημοκρατία, όχι μόνον από τον ακραίο κομμουνισμό και τον φασισμό, αλλά και από τις αιτίες που προκάλεσαν στο παρελθόν την πτώση της. [...]

[...] Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με τον Λαό, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία, την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό, την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. [...]

[...] Οι ιδέες της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν αυθεντικά την ελληνική κοινωνία. Είναι οι ιδέες του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού ο οποίος αποτολμά σύνθεση του κοινωνικού και του προσωπικού και αποτελεί «χρυσή τομή» του συλλογικού και του ατομικού. Ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός δεν ολισθαίνει στις ακρότητες ούτε του σοσιαλισμού που βλέπει τους ανθρώπους σαν «γρανάζια» μιας μηχανής, ρυθμίζοντας τη ζωή τους εκ των άνω, ούτε του νεοφιλελευθερισμού που υποκαθιστά το κράτος -δυνάστη με την αυθαιρεσία του γιγαντωμένου ιδιώτη.   

Η Νέα Δημοκρατία ως ζωντανός οργανισμός αλλάζει τις δομές της και εξελίσσεται συνεχώς στηριζόμενη στη διαπίστωση - πικρά βιωμένη από τους παλιότερους και έντονα αισθητή από τους νεότερους - ότι είναι αναγκαία μια καινούργια πολιτική ζωή για την επιβίωση και την πρόοδο της Ελλάδας. Που να έχει ως βάση την πείρα του παρελθόντος και σαν όραμα ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον. [...] 

[...] Αυτές θα είναι οι Αρχές και οι δεσμεύσεις που και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Λοκρών της ΝΔ, ως ζωντανό κομμάτι αυτής της μεγάλης παράταξης, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες των καιρών, θα προασπίσει. Και υπόσχεται ότι, θα υπηρετεί πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα των δημοτών, που βρίσκονται πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς. 

Θα θεωρεί πάντα όλους τους δημότες ίσους όχι μόνο απέναντι στις βιοτικές ευκαιρίες αλλά και στις δυνατότητες που δίνει ο πολιτικός, οικονομικός και κοινωνικός βίος στο δήμο μας. 

Φιλοδοξεί, σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα της με τις νέες δομές της, να αποτελέσει ένα σημαντικό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας και υπόσχεται ότι θα αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της - την πείρα, τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό των παλιότερων και των νεότερων στελεχών - για την ταχύρυθμη ανάπτυξη του δήμου μας σε όλους τους τομείς. 

Πιστεύουμε ότι οι Λοκροί όχι μόνο δικαιούνται αλλά και μπορούν να εξασφαλίσουν μια εξέχουσα θέση μέσα στην Περιφέρεια που ανήκουν, αν επιστρατεύσουν όλες τις ικανότητες και αν αξιοποιήσουν όλες τις αρετές τους. [...] 

[...] Καλώ όλους εκείνους που συμμερίζονται την αγωνία και τις ελπίδες μας για το μέλλον, όλους εκείνους που διακαίονται από το πόθο μιας πολιτικής αναγέννησης, να συστρατευθούν μαζί μας σ’ αυτήν την προσπάθεια μας. Και απευθυνόμενη ιδιαίτερα προς τους νέους, τους καλώ να αποτελέσουν την πρωτοπορία σε αυτήν την εξόρμηση για τη δημοτική ανάπτυξη και δημιουργία. [...]»




 




   



   


  

  
 


  


43 σχόλια:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΑΙΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΠΟΣ ΠΙΤΑΣ

      Διαγραφή
  2. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ (ΡΕΓΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΙΡΟΥΛΑ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.. ΤΟ 30% ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανω λαθος η" βλεπω και ζαχουλη στην πρωτη σειρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμαρι ο τσαρουχας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΑΡΙ.

      Διαγραφή
  6. Τα ομορφα τα λογια,τα μεγαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα σύμφωνα με τον Hayek, ο «κοινωνικός φιλελευθερισμός» με τη νέα διευρυμένη έννοια της ελευθερίας, προετοίμασε τον δρόμο για την ηγεμονία των σοσιαλιστικών ιδεών και κομμάτων:

      «Το αίτημα για μια νέα ελευθερία, γράφει ο Hayek, στην ουσία δεν ήταν παρά ένα νέο όνομα για το παλιό αίτημα της ίσης κατανομής του πλούτου. Ομως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπόσχεση μιας διευρυμένης ελευθερίας υπήρξε το ισχυρότερο όπλο της σοσιαλιστικής προπαγάνδας... και ήταν καθοριστική για την πρόσδεση ολοένα και περισσότερων φιλελεύθερων στο άρμα του σοσιαλισμού. Ο σοσιαλισμός υιοθετήθηκε από το μεγαλύτερο μέρος της διανόησης ως ο κληρονόμος της φιλελεύθερης παράδοσης».

      Διαγραφή
    2. Μπράβο έχεις διαβάσει Hayek όπως και εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι! Ε και;! Τι θες να μας πεις τώρα; Ότι εσύ έχεις εμβαθύνει στα νοήματα της οικονομικής φιλοσοφίας του και εμείς όχι; Μιας και βλέπουμε ότι έχεις όρεξη κάνε μας και μια ανάλυση σ' αυτό " ο σοσιαλισμός απαιτεί κεντρικό οικονομικό σχεδιασμό και ένας τέτοιος σχεδιασμός στη συνέχεια οδηγεί στην απολυταρχία."(The Road to Serfdom, 1944)

      Διαγραφή
    3. Τουλάχιστον κάποιοι μπορούν να γράψουν και να αρθρώσουν "δυο προτάσεις" σωστά και κατανοητά. Είτε συμφωνούν κάποιοι είτε όχι με αυτά σημασία έχει ότι η γιατρός μπορεί να το κάνει αυτό σε αντίθεση με πολλούς άλλους που έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν ούρτε από μέσα να τα διαβάσουν, πόσο μάλλον να τα συντάξουν! Αλλά αυτούς ψηφίζουμε και επομένως αυτοί μας αξίζουν. Ανικανότητα, διαπλοκή και κωλοτούμπα!!!!

      Διαγραφή
  7. ΑΝ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ (ΡΕΓΚΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Για τον Hayek ο επιθετικός προσδιορισμός «κοινωνικός» είναι μια «λέξη-νυφίτσα»:
    «Οπως η νυφίτσα μπορεί να αδειάζει ένα αυγό χωρίς να αφήνει κανένα σημάδι, έτσι και τα λόγια-νυφίτσες μπορούν και αφαιρούν το περιεχόμενο από τις λέξεις που προσδιορίζουν χωρίς να αφήνουν σημάδια». Ο επιθετικός προσδιορισμός «κοινωνικός», σύμφωνα με τους νεοφιλελεύθερους διανοητές, αφαιρεί κάθε περιεχόμενο από το «φιλελευθερισμός»:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίρνω την πρωτοβουλία να σε ρωτήσω, ερήμην της Πρόεδρου .
      Μαναράκο, τ΄ είναι τούτο ; ΕΠΙΘΕΤΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ,αυτά τα λένε Σοσιαλιστές και κομμουνιστές ! Έλα στη μεγάλη παράταξη ! που αλλού θα βρεις καλύτερα!

      Διαγραφή
    2. Ο επιθετικός προσδιορισμός «κοινωνικός», προσθέτει όμως περιεχόμενο στη Δικαιοσύνη. Ο Hayek απορρίπτει τον όρο κοινωνική δικαιοσύνη! Εσύ τι λες;!

      Διαγραφή
    3. Αυτά που γραφείς τα έχει δημοσιεύσει ο δημοσιογράφος ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΣ στην Ελευθεροτυπία στο άρθρο του Τι εστί κοινωνικός φιλελευθερισμός . Σημειωτέον τις ακραίες απόψεις του δεν ενστερνίζεται κανείς από τον χώρο μας, τα δε άρθρα του Ἀπέλασον μακράν ἀπ’ ἐμοῦ ,λυπάμαι αν είσαι νέος άνθρωπος και ταυτίζεσαι με τέτοιες απόψεις !

      Διαγραφή
  10. ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ! ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΛΕΣ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ; ΜΗΠΩΣ Η ΓΙΑΝΝΑ; ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ. ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΥΧΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΖ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ; ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΟΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ.

      Διαγραφή
  12. Πραγματικο μανιφεστο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μανιφεστα συνηθως κοινοποιουνται mezzo.

      Διαγραφή
  13. ΠΟΙΟΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ?ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ ..ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΑΠΛΩΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ.ΞΕΧΩΡΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ .ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΝΗ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΜΑΝΝΙΑΤΙΣΣΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΖ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φωτογραφίες σαφώς και δεν είναι από το LokrisNews. Ότι στείλατε έβαλαν στο άρθρο.

      Διαγραφή
  18. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΑΘΗΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΕΞΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.?ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ν.Δ. ΜΕ ΣΚΑΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ?ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΡΡΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΕΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΞΑΧΝΕΤΕ?ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ?Ο ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ.?ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ?ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ........ΟΙ ΕΞΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΤΟ.ΜΕΙΝΑΤΕ ΚΟΚΑΛΛΟ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΜΕΙΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ?ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΙΑΝΟΥ?ΤΩΝ ΕΞΙ?ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΤΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ Α;ΝΑΚΑΤΕΜΑ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΟΥΡΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ?ΙΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΩ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ;ΑΥΤΑ?Η ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΟΥΡΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΑΓΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΑΙΡΗ..ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ,ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΙΣΩΠΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.ΑΚΟΥ Ο ΤΣΟΥΡΤΟΣ!ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσούρτος; Δεν είναι λίγο μεγάλος πια σε ηλικία και μάλιστα με αρκετά προβληματάκια υγείας; Είναι στο προθάλαμο των 80 ο ανθρωπος!!!
      Θεωρώ λοιπόν πως είναι πολύ αργά για τον κύριο Τσούρτο.
      Δεν άρπαξε την ευκαιρία πριν 10 χρόνια και δεν χειρίστηκε σωστά τις καταστάσεις από πλευράς του.
      Όσο για τους έξι περίπου συνταξιούχους που έχουν παραμείνει στο 2006 τι να πει κανείς; Είναι οι ίδιοι και ίδιοι κάθε φορά.
      Από την άλλη ήδη το θέμα για το χώρο της ΝΔ έχει κλείσει. Σύντομα -την άλλη βδομάδα, μπορεί και νωρίτερα- θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις και ο κ. Τσούρτος μάλιστα είναι ενήμερος. Οπότε μη τρελαίνεστε. Αναμείνατε...

      Διαγραφή
    2. Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ, 65 χρονών είναι ο άνθρωπος.... Πιστεύω μέχρι τον προθάλαμο των 80 υπάρχει χρόνος ακόμα..... Οπότε κάνε λίγο υπομονή... Επίσης, καλό θα ήταν να μην καταντήσει το μπλόγκ αυτό, άλλο ένα μέσο κουτσομπολιού..... Σκεφτείτε και γράψτε κάτι υπεύθυνο.... Όχι φήμες.... φιλικά πάντα.....

      Διαγραφή
  22. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΕΒΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΛΑΡΚΟ.ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η λαρκο να κλεισει ΤΩΡΑ.Αρκετα την πληρωσαμε.και σαν ελληνες και σαν λοκροι.
    Αι σιχτηρ πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφου δεν ισολογιζει η εταιρεια χωρις βοηθεια τι στο διαολο την κρατανε?αστη να πα στα διαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να βοηθησουν το εργοστασιο=να παραμεινει ανοιχτο ενα εργοστασιο παθητικο και ντροπη περιβαλλοντικη του νομου εις βαρος των αλλων.
    Βλεπε κρατικες επιχορηγησεις,βλεπε χρωσταω της μιχαλους στο δημο,βλεπε τα μαλλιοκεφαλα μου στη δεη.Δεν πλερωνω κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι Έλληνες έχουν γευτεί όλες τις πολιτικές καταστάσεις. Η γεύση που τους έχει μείνει είναι τόσο πικρή, ώστε να μη συγχωρούνται καινούργια σφάλματα. Κίνδυνοι υπάρχουν πάντοτε. Και απαιτείται η επαγρύπνηση αλλά και η συσπείρωση του λαού σε ισχυρούς πολιτικούς σχηματισμούς, ικανούς να προστατεύουν την δημοκρατία, όχι μόνον από τον ακραίο κομμουνισμό και τον φασισμό, αλλά και από τις αιτίες που προκάλεσαν στο παρελθόν την πτώση της. [...]

    [...] Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με τον Λαό, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία, την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό, την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. [...]

    [...] Οι ιδέες της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν αυθεντικά την ελληνική κοινωνία. Είναι οι ιδέες του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού ο οποίος αποτολμά σύνθεση του κοινωνικού και του προσωπικού και αποτελεί «χρυσή τομή» του συλλογικού και του ατομικού. Ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός δεν ολισθαίνει στις ακρότητες ούτε του σοσιαλισμού που βλέπει τους ανθρώπους σαν «γρανάζια» μιας μηχανής, ρυθμίζοντας τη ζωή τους εκ των άνω, ούτε του νεοφιλελευθερισμού που υποκαθιστά το κράτος -δυνάστη με την αυθαιρεσία του γιγαντωμένου ιδιώτη.
    Μανιφεστο ρε παιδι μου,οχι αστεια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. `ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΑ```ΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΓΔΟΝΤΑ` ΧΡΟΝΩΝ?~````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !

      Διαγραφή
  28. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ......................................................................................................................................................................ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΤΕ ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ?.ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου