Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Θέλει, αλλά δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές...

Άλλοι για Μπακογιάννη τράβηξαν και άλλοι για Αποστόλου, ενώ κάποιοι δεν θα ασχοληθούν καθόλου...

Απέλπιδες προσπάθειες για αυτόνομη κάθοδο στην Περιφέρεια καταβάλει το ΠΑΣΟΚ. Η ιδέα για συνδυασμό στο Δήμο Λαμιέων όπως και σε πολλούς άλλους δήμους ναυάγησε στα ρηχά, αφού δεν υπήρχε επικεφαλής για να θυσιαστεί.

Τώρα ψάχνουν την "Ιφιγένεια" που θα ηγηθεί του συνδυασμού για την Περιφέρεια Στερεάς. Όμως και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της ιδέας ξέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Τα "ορφανά" του Περγαντά μετά το αρχικό σοκ, προσπάθησαν να παραμείνουν μια συμπαγής ομάδα, ωστόσο πολύ γρήγορα διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει μέλλον. Έτσι λοιπόν κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να κάνουν "παιχνίδι" με τον Μπακογιάννη και κάποιοι με τον Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που έχουν αποφασίσει ότι στην παρούσα φάση το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να καθίσουν σπίτι τους.

Όμως ακόμα και τώρα, παρά τις αποκαρδιωτικές συναντήσεις που προηγήθηκαν, κάποιοι προσπαθούν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο. Στην πρόσφατη συνάντηση στη Λιβαδειά, παρά το γεγονός ότι κανείς δεν προσφέρθηκε να είναι επικεφαλής, κάποιοι ακόμα υποστηρίζουν ότι μπορεί να βρεθεί.

<< Και να βρεθεί κάποιος επικεφαλής, που δεν το νομίζω, θα είναι πολύ δύσκολο να συγκροτήσει ομάδα, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει....>>, έλεγε στέλεχος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Στερεάς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου