Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Αγροτών η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, χαιρετίζει και εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση της στον δίκαιο αγώνα των Αγροτών, που βρίσκονται στα μπλόκα και δίνουν μια ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης, που στόχο έχει η εφαρμοζόμενη πολιτικής της να καταστρέψει κάθε παραγωγικό ιστό της χώρας και τους μικρομεσαίους αγρότες.

Ο αγώνας των Αγροτών είναι αγώνας επιβίωσης όχι μονάχα για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, αλλά για όλους τους εργαζόμενους και τις δυνάμεις της εργασίας της χώρας, που βλέπουν ότι η φορολογική, η αναπτυξιακή και η κοινωνική πολιτική, της Κυβέρνησης οδηγούν την χώρα στον γκρεμνό. 

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ιδρύθηκε για να στηρίξει τους αγώνες των δυνάμεων εργασίας, προκειμένου στη χώρα να αναπτυχθούν τα προοδευτικά εκείνα μέτωπα, με πατριωτική θέση, για μια Ελλάδα κοινωνικά και οικονομικά Αυτοδύναμη, παράγοντα σταθερότητας, και Ειρήνης στην περιοχή μας.

Οι αγώνες των δυνάμεων της εργασίας είναι κοινός και θα πετύχει με την μέγιστη αλληλοϋποστήριξη όλων μας. Την Τετάρτη 19 Φλεβάρη τις καλούμε να δώσουν το παρών στην Αθήνα, στην συγκέντρωση των αγροτών στις 1 μ.μ. στην πλατεία Βάθης. 

Αντιπροσωπεία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ θα συμπαρασταθεί στην αγωνιστική κινητοποίηση των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου