Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Επιστολή του Γιώργου Κοτρωνιά στον ΚωνσταντίνοΤσαμαδιά

Σε συνέχεια της δημόσιας πρόσκλησης για συμμετοχή της Κοινωνίας των Πολιτών και αλλαγή του μοντέλου της τοπικής Διακυβέρνησης, ο Γιώργος Κοτρωνιάς απέστειλε επιστολή στον Αναπληρωτή Καθηγητή του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κ. Κων/νο Τσαμαδιά, με την οποία τον καλεί να αναλάβει τον συντονισμό της προσπάθειας.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Αξιότιμε Κύριε Τσαμαδιά, Αγαπητέ Ντίνο,Μπροστά στην νέα δημοτική περίοδο έχω επεξεργαστεί κάποιες πρώτες σκέψεις, σε σχέση με την συγκρότηση μιας δημοτικής παράταξης, θεσμικά κατοχυρωμένης, με αυτονομία πολιτικής δράσης από την κάθε δημοτική εξουσία.
Το περίγραμμα των προτάσεων θα τις θέσω σε δημόσιο διάλογο. Όμως από εκεί και μετά και μέχρις ότου ολοκληρωθούν, χρειάζεται μια συνεχή προσπάθεια, να θεμελιώσουμε ένα εγχείρημα, που κατά την κρίση μου είναι η απάντηση της αυτοδιοίκησης για τα επόμενα χρόνια.Ένα πρώτο κείμενο μέσα στο οποίο προσδιορίζονται αρκετά στοιχεία από το συγκεκριμένο εγχείρημα και τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση αυτού του διαλόγου, είναι το κείμενο που σου αποστέλλω.Επειδή από την συνεργασία μας στο παρελθόν, έχω την αίσθηση ότι τέτοιου είδους εγχειρήματα είναι μέσα σ΄αυτά που μπορεί να τύχουν του ενδιαφέροντος σου, θεωρώ ότι πρέπει να το θέσω υπόψη σου και αν βεβαίως οι επιστημονικές, προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν, θα ήταν τιμή για μένα να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό το εγχείρημα, το οποίο σε κάθε περίπτωση αποτελεί κατάθεση ψυχής.Με την παρούσα επιθυμώ να σε καλέσω να αναλάβεις ως συντονιστής αυτού του εγχειρήματος, έχοντας την απόλυτη δική μου υποστήριξη, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι προεκλογικό,  αφού όλες οι επεξεργασίες θέλουν βάθος χρόνου.Θα σε παρακαλούσα εντός ευλόγου χρόνου, να τύχω της απάντησης σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου