Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ


ΔΑΚΕ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         
                                                                                                            24/02/2014
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

Εδώ και αρκετό διάστημα υπάρχουν πληροφορίες από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών για την αναμόχλευση του σχεδίου διχοτόμησης της εταιρίας. Το ΥΠΕΚΑ αυτή τη στιγμή έχει την κύρια ευθύνη για το αν μία από τις εναπομείναντες βιομηχανίες της Ελλάδας θα μείνει ανοιχτή . Δυστυχώς επαληθευόμαστε για μία ακόμη φορά για τους τεχνοκράτες που απαρτίζουν το στελεχιακό δυναμικό του ΥΠΕΚΑ (Ματθιουδάκης ) , να κάνουν σχέδια επί χάρτου κόβοντας την εταιρία σε κομμάτια , διευκολύνοντας έτσι επίδοξο επενδυτή που στο παρελθόν είχαμε ασχοληθεί και είναι η γνωστή ΚΟΥΝΙΚΟ γιατί έτσι φαίνεται ότι εξυπηρετούνται συμφέροντα που έχουν υπόγεια δίκτυα κάνοντας κακό και στην κοινωνία , αλλά και στην ελληνική οικονομία. Δυστυχώς τα τεχνοκρατικά βαμπίρ και του ΥΠΕΚΑ αλλά και του Υπουργείου Οικονομικών συνεχίζουν ύπουλα και δόλια να επαναφέρουν το σχέδιο της διχοτόμησης . Η πολιτική ηγεσία του τόπου θα είναι και είναι υπεύθυνη για το κλείσιμο της μεγαλύτερης βιομηχανίας της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Θα πρέπει πλέον ο Πρωθυπουργός της χώρας να ζητήσει εξηγήσεις από τα δύο Υπουργεία γιατί συζητείται επίμονα το σχέδιο της διχοτόμησης.

Για εμάς τους εργαζόμενους υπάρχει δόλος και θα το αποδείξουμε , όπως έχουμε αποδείξει μέχρι και σήμερα , ότι αυτή η εταιρία μπορεί να ζήσει μόνη της, αν διορθωθούν ορισμένα κακώς κείμενα που την ταλανίζουν χρόνια και είναι τα εξής:


Τιμή ρεύματος – Παλαιά ΛΑΡΚΟ .

Έχουμε αποδείξει όλο αυτό το διάστημα με τα «αλήθειες και ψέματα» ότι έχουμε δικαιωθεί .

Σε λίγο θα αποδειχθεί ότι δεν υπάρχουν και κρατικές ενισχύσεις για την εταιρία .

Η εταιρία έχει μπει σε ξέφρενους ρυθμούς παραγωγικότητας και έχει αποδείξει και σήμερα ότι μαζί με το εργατικό δυναμικό της μπορεί να ζει στα δύσκολα.

Όμως η πολιτική ηγεσία του τόπου δημιουργεί κακούς χειρισμούς για να διχοτομήσει και να κόψει την εταιρία σε κομμάτια .

Σε εύλογο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι θα αποδείξουν με στοιχεία ποιοι είναι αυτοί και γιατί στοχεύουν το κλείσιμο της εταιρίας .

Αν ο Πρωθυπουργός της χώρας δεχθεί σιωπηρά μια τέτοια κατασκευασμένη δημιουργία γύρω από το περιβάλλον του , τότε θα δεχθεί και το πολιτικό κόστος περνώντας με τα πιο μελανά γράμματα της ιστορίας .

Δεν καταλαβαίνουμε την εμμονή τους για την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας με μοντέλο σπασίματος . Εμείς δεν δεχόμαστε ούτε την ιδιωτικοποίηση , ούτε το σπάσιμο της εταιρίας.

Δεν καταλαβαίνουμε ποια συμφέροντα κρύβονται από πίσω, αλλά θα προσπαθήσουμε και έχουμε ήδη πληροφορίες για να τους ξεσκεπάσουμε και να τους ρίξουμε στο βούρκο, γιατί έτσι τους αξίζει .

Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να ρίξουν την παράταξή μας στον καιάδα , τους γελάσανε.
  
Εμείς σαν παράταξη και σαν εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ θα τους ξεμπροστιάσουμε , θα τους κατηγορούμε καθημερινά και θα τους πούμε : Αντί να παράγουν πολιτική , αντί να παράγουν ήθος , δυστυχώς καθημερινά μας επαληθεύουν μία από τα ίδια ότι είναι σε μία κατηγορία που αντί να θέλουν την ευημερία και τη σωστή πολιτική , δημιουργούν σκάνδαλα.

Να γνωρίζουν κάποιοι της πολιτικής ηγεσίας ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν τον ύπνο του δικαίου .

Θα τους αντιμετωπίσουμε όπως τους αντιμετωπίζουμε πάντα , με γνώμονα τη διασφάλιση του μεροκάματου αλλά και τη λειτουργία της εταιρίας .

Καθημερινά παρακολουθούμε και έχουμε τις πληροφορίες μας ότι προσπαθούν με δόλιο τρόπο να καταφέρουν και να καταργήσουν ταυτόχρονα , εργατικό δυναμικό της εταιρίας και να τη βγάλουν από τα πλαίσια της παραγωγής .

Ακόμη έχουν μείνει στην εταιρία κατάλοιπα του παρελθόντος και νοσταλγοί των Σκοπίων με απώτερο σκοπό την εκδίκηση.

Σαν εργαζόμενοι καταφέραμε , μπορούμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ΡΕΚΟΡ παραγωγής ,  αποδείξαμε σε όλους ότι αυτή την εταιρία τη λειτουργούν οι εργαζόμενοι και όχι αυτοί που καθημερινά δίνουν στοιχεία της εταιρίας μας σε ξένους ανταγωνιστές με σκοπό να διαβάλουν την εταιρία λέγοντας ότι η παραγωγή μας είναι πλασματική .

Ή ο γιαλός είναι στραβός , ή αυτοί στραβά αρμενίζουν.

Λυπούμαστε , γιατί η Διοίκηση της εταιρίας τους ανέχεται ακόμα.

Σαν εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να φωνάζουμε ότι είμαστε κατά της ιδιωτικοποίησης της εταιρίας , κατά των απολύσεων του προσωπικού , κατά του δουλεμπορίου που γίνεται στην εταιρία .

Είμαστε ΥΠΕΡ της διασφάλισης όλων των θέσεων εργασίας (εργολαβικού και μόνιμου προσωπικού ) , είμαστε ΥΠΕΡ της λειτουργίας της εταιρίας .

Υ.Γ.: Όποιος τολμήσει να σταματήσει την παραγωγή με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα ή η Διοίκηση είναι αυτή , ή άλλο στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας είναι , τότε θα έχουν να κάνουν με τους εργαζόμενους.

Δεν ανεχόμαστε Δούρειους Ίππους στην εταιρία .

Δεν ανεχόμαστε πολιτικές και στρατηγική που αμαυρώνει τους εργαζόμενους .

ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ !! Ας μας απαντήσει η Διοίκηση της εταιρίας αν έχει συμφωνήσει κάτι με την πολιτική ηγεσία και τα συναρμόδια Υπουργεία. Μάθαμε ότι έγινε συνάντηση με τους γνωστούς αγνώστους (Εμίρηδες και Φουλίδηδες) , που ήταν παρόντες στη σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ. Η Διοίκηση έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τους εργαζόμενους.

Στους συναδέλφους του ΕΑΜ θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση για να μη νομίζουν ότι ξεχνιέται και η ιστορία και η συναδελφικότητα .

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ

ΔΑΚΕ

10 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΦΡΕΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΡΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ. ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ.
    ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΙ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΡΕΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΣ.
      ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ..

      Διαγραφή
  2. Βλέπω οι ΔΑΚΙΤΕΣ έμαθαν γραμματα. Παρακολουθουν κάποιο ειδικο σχολειο εκμαθησης; Βρε ΓΕΛΟΙΟΙ ζητε σε αλλο κοσμο; Δεν βλεπετε τι γινεται γυρω σας;
    Δεν ακουτε τους εργαζομενους; Βγειτε απο το σιχαμενο καβουκι σας. Η ιστορια δεν σας εχει διδαξει τιποτα; Δε θυμαστε οτι οι προκατοχοι σας παροτι προσκυναγανε την εξουσια,γελοιοπηθηκαν; Βλεπω οτι και σεις κανετε το ιδιο πραγμα. Αλλ@ξοκ0λιες. Ουστ κοπροσκυλ@..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.
    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΧΙ; ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ; ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΙΚΙΣΑΝ; ΜΕ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ;
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΗΑΤΣΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΕΙ ΟΛΟΙ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ Η ΔΑΚΕ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΓΓΡΑΜΕΝΗ ΔΑΚΕ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΨΟΥΝΕ.
    ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ .Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΛΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΑΚΕ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ;
    ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ Χ(Ρ)ΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ;
    ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΜΠΡΟΣ.
    ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΠΡΟΣ.
    ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!! ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ..ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ 5.000 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΤΕΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΤΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ;
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΕΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΙΤΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΒΡΙΑ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ! ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ. ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ;
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ; Ο ΚΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ; Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
    ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.

    ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ! ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΛΕΣ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ; ΜΗΠΩΣ Η ΓΙΑΝΝΑ; ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ. ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΥΧΗΣ.. - See more at: http://lokrisnews.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6852.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου