Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Αγαπητοί συνδημότες,

συνομιλώ καθημερινά με πολλούς από εσάς και εισπράττω τους έντονους προβληματισμούς σας για το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των επιχειρήσεων μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν σας κρύβω ότι τους ίδιους προβληματισμούς έχω και εγώ ο ίδιος ως μόνιμος κάτοικος αυτού του τόπου, ως ελεύθερος επαγγελματίας, ως πατέρας.  

Μετά από ώριμη σκέψη και παροτρύνσεις πολλών συμπολιτών μας πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου ως υποψήφιο Δήμαρχο και να καταθέσω την δική μου αυτοδιοικητική πρόταση για τις προσεχείς εκλογές.

Η πρότασή μου όμως όπως καλά γνωρίζεται, δεν είναι μόνο δική μου, είναι και δική σας. Είναι μία πρόταση η οποία έχει δημιουργηθεί από τα βάθη της ψυχής της τοπικής μας κοινωνίας.

Μια αυτοδιοικητική πρόταση η οποία στηρίζεται όχι σε ένα πρόσωπο αλλά σε ομάδα ανθρώπων αποτελούμενη από νέους, ικανούς, με διάθεση για δουλειά και όραμα για το μέλλον καθώς επίσης και μεγαλύτερους οι οποίοι θα μας δανείσουν τις πολύ σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες τους.

Πιστεύουμε ότι με ουσιαστική συνεργασία, σκληρή δουλειά, πρωτότυπες ιδέες και ενωμένοι θα δώσουμε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητάς μας .

Είμαστε ένας Δήμος με πολλά πλεονεκτήματα και κάθε δημοτική μας ενότητα έχει την δική της ταυτότητα που πρέπει να αναδείξουμε ξεχωριστά αλλά και ως σύνολο.

Καλώ όλους του δημότες να βαδίσουνε μαζί μου με πίστη για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Ως δήμος αξίζουμε περισσότερα και ενωμένοι μπορούμε να το επιτύχουμε.


Δημήτρης Παπαναγιώτου
Υποψήφιος Δήμαρχος
Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου-Καμένων Βούρλων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου