Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Γιώργος Κοτρωνιάς: Ο Δήμαρχος Λαμιέων έχει πάρει τις αποφάσεις του και είναι έτοιμος σύντομα να ανακοινώσει τις προτάσεις του

O Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για «σενάρια» που τον θέλουν «πιεζόμενο» έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα άλλωστε είναι  γεγονός, ότι ο Δήμαρχος Λαμιέων έχει δώσει εξετάσεις αυτοδιοικητικού προσανατολισμού, σταθερότητας απόψεων, πολιτικής συνέπειας και σεβασμού στην πόλη και τους πολίτες.

Έχει ξεκαθαρίσει πολύ νωρίς τις προθέσεις του και την αυτοδιοικητική του θέση και το μόνο που τον απασχολεί είναι η προοπτική του Δήμου στο μέλλον καθώς και η σύνθεση μιας αξιόμαχης παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς, που θα απαντά με προγραμματικό λόγο στα σύγχρονα θέματα του Δήμου και της κοινωνίας.

Ατομικές λύσεις, βολέματα και τάσεις φυγής καθώς και προσωπικά οφέλη δεν έχουν σχέση με τον Δήμαρχο και με την μέχρι σήμερα παρουσία του στα κοινά.

Άλλοι τα σκέφτονται και άλλοι τα αναζητούν. Τα όποια σενάρια δεν μας αγγίζουν γιατί αισθάνομαι βαθιά ευθύνη για το μέλλον την πόλης και την προοπτική της περιοχής και των ανθρώπων της.


Ο Δήμαρχος Λαμιέων έχει πάρει τις αποφάσεις του και είναι έτοιμος σύντομα να ανακοινώσει τις προτάσεις του για την αναδιάταξη των δυνάμεων και την προοπτική του Δήμου στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου