Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ενδιαφέρον και προσέλευση για την εκδήλωση του ΕΠΑΛ Αταλάντης




Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/2 στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Κωνσταντίνειου Πνευματικού  Κέντρου Αταλάντης, η εκδήλωση του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Εκπαιδευτικού Προγράμματος  Leonardo Da Vinci με τίτλο: ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

Μετά την παρουσίαση από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Τραγόπουλο Γιάννη και τις τοποθετήσεις των  κ.Λιόλιου Νίκου Δημάρχου Λοκρών και κ. Πιλιτζίδη Σπύρου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας,  

ο υπεύθυνος του προγράμματος κ. Λαμπρινίδης Δημήτρης έκανε την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος που περιελάμβανε την μετακίνηση 14 μαθητών και δύο συνοδών Εκπαιδευτικών  για 14 ημέρες στην Κύπρο όπου οι μαθητές καθημερινά έκαναν πρακτική άσκηση σε  συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων της Λεμεσού.





Στη συνέχεια έγινε προβολή βίντεο με τίτλο 14 ημέρες εκπαίδευσης στην Κύπρο και φωτογραφιών από τις δραστηριότητες των μαθητών. 


Ο   μαθητής Γουργιώτης Αντώνης παρουσίασε το καθημερινό πρόγραμμα εκπαίδευσης ενώ ο Θεοφανόπουλος Ζήσης παρουσίασε το πολιτιστικό μέρος του προγράμματος. 


Στη συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας RATIO ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ που ήταν ο φορέας υποδοχής στην ΚΥΠΡΟ κ. Γιαννούλης Χρήστος,  αναφέρθηκε στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τα οφέλη για τους μαθητές, αλλά και στην άψογη παρουσία και εκπαίδευση των μαθητών toy ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.  



Ακολούθησε συζήτηση και η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής στους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες. 

Όλο το τεχνικό μέρος  της παρουσίασης (βίντεο, φωτογραφίες) επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός κ. Δημητρός Γιώργος που ήταν και συνοδός των παιδιών στην Κύπρο.
   
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: 
  
Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος

ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας  κ. Πιλιτζίδης Σπύρος

ο Αντιδήμαρχος Λοκρών κ. Βλαχάβας Γιώργος,  

ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αταλάντης κ. Κατσούλης Ανέστης, και  κ. Καρατράντος Γιώργος

οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ζαίμης Ανδρέας, κ.Τσέρτος Κώστας, κ.Αγγελλούσης Κώστας, κ.Γεωργοπούλου Μαρία,  
 
οι Διευθυντές του Γεν. Λυκείου Μαρτίνου κ. Πελαγία Παναγιώτου

του Γυμνασίου Λάρυμνας κ. Ευθυμίου Θανάσης

του Γεν. Λυκείου Αταλάντης κ. Τσιμινικάκη Δέσποινα

του Γυμνασίου Αταλάντης κ. Λαμπρινίδης Παναγιώτης,  

υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας, καθηγητές, γονείς και συγγενείς των μαθητών και οι μαθητές του Σχολείου.












l

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΡΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου