Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Στη Φωκίδα ο Θανάσης Γιαννόπουλος

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, επισκέφθηκε σήμερα το Νομό Φωκίδας.

 

Συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη κα. Παναγιώτα Γαζή με την οποία συζήτησε τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Φωκίδας σε επίπεδο υποδομών, έργων και ανεργίας, προβλήματα τα οποία έχουν γίνει χρόνια. 


Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή κ. Σταμάτη Δάρρα, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τα τρέχοντα προβλήματα του νοσοκομείου σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού και εξοπλισμού. 



Έπειτα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δωρίδος κ. Γεώργιο Καπεντζώνη, στο γραφείο του Δήμου στο Λιδορίκι με τον οποίο συζήτησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Δωρίδος και οι κάτοικοι αυτού, με καυτό θέμα τη λίμνη του Μόρνου, που αφήνει αναξιοποίητη την ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας και που με ειδικό χωροταξικό θα μπορούσε να δημιουργήσει αγροτουριστική ανάπτυξη - θέσεις εργασίας - που  τόσο ανάγκη έχει ο τόπος.  


Τέλος ο κ. Γιαννόπουλος είχε συναντήσεις με διάφορους τοπικούς παράγοντες  στην Ιτέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου