Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τι λέει η ΝΔ για την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Από το ξενοδοχείο Μοντάνα, στο Καρπενήσι, θα ανακοινώσει αύριο την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης.

Η ανακοίνωση αυτή θα γίνει από τον ίδιο στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου ολοκλήρωσε έναν κύκλο επαφών και συναντήσεων με αυτοδιοικητικά στελέχη στους νομούς της Στερεάς Ελλάδας, για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του.
Όπως λένε οι πληροφορίες από το επιτελείο του, βασική του επιδίωξη, είναι η αναζήτηση νέων και άφθαρτων ανθρώπων που κινούνται μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις αλλά έχουν ωραίες ιδέες και θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θεωρείται ότι η συγκυρία για το νεαρό Μπακογιάννη είναι πολύ καλή καθώς κατεβαίνει στη μόνη (μέχρι στιγμής) περιφέρεια που ο εν ενεργεία περιφερειάρχης (του ΠΑΣΟΚ) Κλέαρχος Περγαντάς ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου προέρχεται από έναν από τους μικρούς της περιφέρειας, την Εύβοια. Βεβαίως και ο δήμαρχος Καρπενησίου προέρχεται από έναν μικρό νομό, την Ευρυτανία, αλλά, οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η εμβέλειά του λόγω, κυρίως, ονόματος είναι πολύ μεγαλύτερη.
Στη Συγγρού υπάρχει η βεβαιότητα ότι ο Μπακογιάννης θα κερδίσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σημειώνοντας ότι «στις δημοσκοπήσεις φυσάει». Στην ερώτηση τι θα κάνουν με τον Θανάση Γιαννόπουλο, που έχει προειδοποιήσει ότι θα κατέβει ως αντάρτης, γαλάζιοι κύκλοι απαντούν ότι «δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος». Και εννοούν ότι δεν θα επιμείνει στην πρόθεσή του, παρά την πίκρα του. Αλλωστε, υπάρχει διάθεση στη ΝΔ να έρθουν σε κάποια συνεννόηση μαζί του.
Ακραιφνείς σαμαρικοί θεωρούν την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη και ως απόδειξη της πολιτική μεγαλοθυμίας του Α. Σαμαρά ο οποίος δεν επηρεάζεται από την ιστορική αντιπαλότητά του με τον Κ. Μητσοτάκη. Αλλοι πάλι πιστεύουν ότι είναι ότι βρήκε το κατάλληλο επιχείρημα για να αποκρούσει τις απαιτήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη που φέρεται να επιθυμεί θέση Επιτρόπου. «Ο γιος Περιφερειάρχης, ο αδελφός υπουργός, δεν φτάνουν αυτά;» αναρωτιούνται άσπονδοι πολιτικοί φίλοι της πρώην υπουργού στηΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου