Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΚΕ: Εκδήλωση – παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Φθιώτιδα

Η Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση – παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας για τις για τις ερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

Η συγκέντρωση θα γίνει στη Λαμία την Παρασκευή 14 του Φλεβάρη, ώρα 7.00 μμ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας

Κεντρικός ομιλητής ο Γιώργος Μαρίνος, επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδέλτιου Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ. 

Καλούμε εργαζόμενους, άνεργους, νέους γυναίκες, μικροεπαγγελματίες και φτωχούς αγρότες:
   

·                    Να συστρατευτούν και να παλέψουν μαζί μας.

·                    Να μην ξεγελαστούν από την προσπάθεια αποπολιτικοποίησης των εκλογών από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που επιχειρούν να κρύψουν την κοινή στρατηγική τους και τις ευθύνες τους για όσα περνάει σήμερα και θα ζήσει αύριο ο λαός μας.
   
·                    Να μην «απστασιοποιηθούν», «ανεξαρτητοποιηθούν», «αποδεσμευτούν» από τα προβλήματά τους όπως τούς συμβουλεύουν πολλοί, αλλά, αντίθετα, αυτά και οι αιτίες τους να είναι το κριτήριό τους.

·                    Να «ρίξουν» ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση και στις τρεις κάλπες του Μάη, επειδή είναι η μόνη ψήφος που, χωρίς παρερμηνείες, μπορεί να εκφράσει τη λαϊκή αντίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την αντιλαϊκή πολιτική.   ΛΑΜΙΑ                       6/2/2014
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου