Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ - Ανοίγουμε τα Διόδια Τραγάνας - Κυριακή 9/2, στις 4:00 μμ - 6:00 μμ

OXI ΔΙΟΔΙΑ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ τα ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ
Κυριακή 9/2, στις 4:00 μμ - 6:00 μμ 
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ


Μπράβο στην Τροχαία που γίνεται ιδιωτικός φύλακας (σεκιούριτι) των διοδίων στην ΕΟ Αθήνας - Κορίνθου

Μπράβο στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που παραχώρησαν τον δρόμο που εμείς πληρώσαμε ,στους ιδιώτες. 
Μπράβο και στον Ρέππα του ΠΑΣΟΚ όταν το 2011 το έκανε παράβαση του ΚΟΚ (επικίνδυνη οδήγηση αν σπρώχνεις την μπάρα). 

Μπράβο και στον Βορίδη της ΝΔ που είπε να βάλει το κράτος κάμερες και να φυλάει τα διόδια και ξεκίνησαν από το Λουτράκι προχτές, γιατί οι κάμερες των διοδίων είναι ιδιωτικές και δεν μπορεί το κράτος να τις έχει σαν απόδειξη.

Μπράβο τέλος στον νέο υπουργό Χρυσοχοϊδη που επαίρεται ότι κατάφερε η νέα παραχώρηση να είναι προς συμφέρον του δημοσίου και να αυξηθούν τα διόδια κατά 60%και να χρηματοδοτήσει τις ιδ. Εταιρείες , με 1,3 δις , χωρίς να γίνονται έργα και συντήρηση της Ε.Ο.!
ΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ όπως πχ στην ΕΛΒΕΤΙΑ που πληρώνουν 35 ευρώ τον χρόνο και όχι ένα μηνιάτικο για να πάμε στην δουλειά μας αλλά και στην πρωτεύουσα του νομού μας. 

Η Φθιώτιδα έχει 3 μετωπικά διόδια και το δε χωριό μας Τραγάνα Φθιώτιδας το μοναδικό χωριό στην Ελλάδα που έχει διόδια στην είσοδο του χωριού και μετωπικά διόδια στο 1 χιλιόμετρο.

ΝΤΡΟΠΗ !

Καλούμε τα κόμματα και τους συλλόγους να πάρουν σαφή θέση για τα διόδια και ζητούμε την κατάργηση των πλευρικών διοδίων ακριβώς στην είσοδο του χωριού μας, 
- να μην πληρώνουν τα ΤΟΠΙΚΑ μετωπικά διόδια οι κάτοικοι του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ 

– ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ και αυτά μόνο σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΔΙΑ !

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4-6 ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ, ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΡΑΓΑΝΑΣ 3,30 μμ . 
ΝΑ΄ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! 

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. 
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! 

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! 

ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! 




4 σχόλια:

  1. http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ Ι ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΛΕΙΠΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ,ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΑ δεν υποστηρίζει κάτι να δεν πάρει την εντολή του Σαμαρά και της αστυνομίας.

    Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ γιατί να θέλουν να μειωθουν τα διόδια ; Αφού οι ίδιοι τα δίνουν στον εκάστοτε Μπόμπολα και κονομάνε όλοι μαζι. Για ανόητους ψάχνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ , ΕΠΕΙΔΗ Η ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ 2007 Η ΝΔ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...Η ΔΗΜΑΡ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ,ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΙΑΙΟΣ ! ΕΔΩ ΔΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ) ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΗΤΑΝ Ο Α.ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ.ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΟΣ? ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ ,ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΟΥ,ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου