Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Στα δικαστήρια και πάλι ο δήμαρχος Στυλίδας! - Για συκοφαντική δυσφήμιση αυτή τη φορά!

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη σε αστικό επίπεδο,  βρέθηκε σήμερα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο δήμαρχος Στυλίδας Αποστόλης Γκλέτσος μετά την έγκληση σε βάρος του από την πρώην δήμαρχο Στυλίδας Αλέκα Καραγιώργου –Σχορετσιανίτη.
 
 Στα δικαστήρια και πάλι  ο δήμαρχος Στυλίδας!
 
Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο συνήγορος της πρώην δημάρχου Αθανάσιος Νούσας, η εντολέας του ζητά ως ηθική αποζημίωση ποσό που αντιστοιχεί σε 800 εκατομμύρια δραχμές ,ποσό που ο κ. Γκλέτσος κατηγόρησε την κα Καραγιώργου ότι χάθηκε από το δημοτικό ταμείο για την κατασκευή του βιολογικού Στυλίδας, ένα έργο που όμως είχε εκτελεστεί δύο θητείες πριν αναλάβει ως δήμαρχος  η κα Καραγιώργου!
 
Ήταν ένα άηθες συκοφαντικό δημόσιο παραλήρημα του κ. Γκλέτσου χωρίς στοιχεία και εντελώς ψευδές αφού δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα όπως φάνηκε εκ των στοιχείων που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, τόνισε ο κ.Νούσας.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές και  σήμερα ο κ. Γκλέτσος δεν κράτησε  την ψυχραιμία του και συμπεριφέρθηκε με απρέπεια και απειλητικές διαθέσεις εναντίον  μαρτύρων της πρώην δημάρχου.
 
Η απόφαση θα εκδοθεί μετά από δυο η τρεις μήνες.

 
Όμως το επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμαρχος Στυλίδας θα βρεθεί άλλες δυο φορές τουλάχιστον στα δικαστήρια γιατί εκκρεμεί και η ποινική εκδίκαση της ίδιας υπόθεσης καθώς και η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από τον πρώην συνεργάτη του Βαγγέλη Κυριακίδη και είναι γνωστό ότι ο κ. Γκλέτσος έχει ακόμη μια εκκρεμότητα με την δικαιοσύνη για την αφαίρεση μπάρας του αυτοκινητόδρομου από τη περιοχή της Πελασγίας, ως τώρα η εκδίκαση της υπόθεσης του έχει αναβληθεί αρκετές φορές αφού  συνήθως την προηγούμενη  ημέρα διεξαγωγής της δίκης του ο κ.Γκλέτσος επισκέπτεται το Νοσοκομείο και... νοσηλεύεται  για μια-δυο ημέρες.
 

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου