Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Και επίσημα υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Κώστας Μπακογιάννης

Με πολύ κόσμο στο πλευρό του ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Στερεάς ο Κώστας Μπακογιάννης από το Καρπενήσι, τονίζοντας ότι πατρίδα του παραμένει η Ευρυτανία, εκεί όπου αναπαύεται και αείμνηστος πατέρας του Παύλος Μπακογιάννης. 
 
Από το Καρπενήσι, και όχι από τη Λαμία -όπως αρχικά υπήρχε μια σκέψη- έγινε σήμερα το μεσημέρι, η ανακοίνωση του Κώστα Μπακογιάννη για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Παρ’ ότι το Καρπενήσι, δεν είναι η πρωτεύουσα της Στερεάς, ο δήμαρχος Καρπενησίου ακολούθησε και σήμερα την τακτική που είχε ακολουθήσει και όταν ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καρπενησίου, από τον Προυσό αντί το Καρπενήσι τότε, από το Καρπενήσι αντί της Λαμίας σήμερα. 

Στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ (όπου και ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του) προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη με όλα τα μέλη της δημοτικής του ομάδας, και τους συνεργάτες του στο δήμο. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για το πως θα κινηθεί, διευκρινίζοντας ότι θα επιλέξει νέους σε ηλικία και νοοτροπία συνεργάτες. Υποσχέθηκε ανεξάρτητο συνδυασμό, νέους σε ηλικία και ιδέες συνεργάτες, δουλειά και διεκδίκηση. 

Μίλησε παρουσία πολλών Ευρυτάνων και πλαισιωμένος από την δημοτική του ομάδα και τους συνεργάτες του στον Δήμο Καρπενησίου για το όραμά του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Ο ίδιος έκανε αναφορά στον πατέρα του, απαντώντας εμμέσως σε όσους μιλούν για ξενόφερτο υποψήφιο, λέγοντας πως το Καρπενήσι είναι η πατρίδα του, αφού όχι μόνο γεννήθηκε αλλά και αναπαύεται πλέον ο πατέρας του Παύλος Μπακογιάννης.

Χαρακτήρισε δε, Κοιμώμενο γίγαντα την Περιφέρεια Στερεάς και έδωσε την σκυτάλη στον αντιδήμαρχο Νίκο Σουλιώτη για να συνεχίσει το έργο στο Δήμο Καρπενησίου μέχρι τέλους και για να είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. 

Στο πλευρό του εκτός των συνεργατών του, η αδελφή του Αλεξία Μπακογιάννη και ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου