Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ν. Στουπής στηρίζει Β. Αποστόλου για την περιφέρεια

Πορευόμαστε, με δεδομένο τον πολιτικό τους χαρακτήρα, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, προσπαθώντας να δώσουμε ως Αριστερά, στις νέες συνθήκες, τις νέες σύγχρονες απαντήσεις προς όφελος της κοινωνίας που αναστενάζει, διαλύεται αλλά αντιστέκεται.
Ταυτόχρονα και μέχρι την λήξη της θητείας του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε αυτό, με την ίδια μαχητικότητα, υπευθυνότητα και δημιουργικότητα για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων.
 
Αυτά τα πρώτα χρόνια της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, χρόνια αντίστασης σε κατεστημένες λογικές, σε αντιλαϊκά μέτρα, στη θεωρία του "εφικτού" και του "μοιραίου", όσοι αγωνιστήκαμε μέσα από τις γραμμές της Περιφερειακής Παράταξης «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟ-ΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ –Πολίτες ενάντια στο Μνημόνιο" , είμαστε υπερήφανοι για όσα καταφέραμε, παρά τους δυσμενέστατους αριθμητικούς συσχετισμούς συμμετοχής μας στο θεσμό. Προσπαθήσαμε , και θεωρούμε πως σε σημαντικό βαθμό το πετύχαμε, με ήθος και αποφασιστικότητα, με τεκμηριωμένες ιδέες και προτάσεις να αναδείξουμε το πραγματικό πρόσωπο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, να συμβάλλουμε στην ενοποίηση των δυνάμεών της, να αρθρώσουμε ουσιαστικό αντιπολιτευτικό λόγο.
 
Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για όσους αποφάσισαν, ανέχτηκαν, εφάρμοσαν, συναίνεσαν στις καταστροφικές για τον τόπο, την κοινωνία και τη χώρα μνημονιακές πολιτικές. Ο τιμωρός λαός με την πρέπουσα δια της ψήφου απάντησή του θα στείλει καθαρό το μήνυμά του προς το φθαρμένο και ανίκανο πολιτικό προσωπικό, για όσα έπραξε - και κυρίως για όσα δεν έπραξε - προκειμένου να προασπίσει το βιοτικό επίπεδο και τα στοιχειώδη κοινωνικά δικαιώματα στη παιδεία, στην υγεία, στη κοινωνική ασφάλιση, τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, τις ελάχιστες προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης του τόπου.
 
Σήμερα ο λαός της Στερεάς Ελλάδας έχει στα χέρια του κατάλληλη εναλλακτική επιλογή: Την υποψηφιότητα του γνωστού για την εργατικότητα, αγωνιστικότητά και εμπειρία επί θεμάτων Πρωτογενή Τομέα, Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Βουλευτή της Αριστεράς Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος αποτελεί την συνέχεια της παρουσίας της Αριστεράς στην Περιφέρεια, αλλά κυρίως σηματοδοτεί την αναγκαία ελπιδοφόρα αλλαγή σκυτάλης στην Διοίκηση της, το μήνυμα της πολιτικής ανατροπής που έρχεται.
 
Σήμερα, όλοι όσοι συμμετείχαμε και στηρίξαμε τη παράταξη «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙ-ΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ –Πολίτες ενάντια στο Μνημόνιο" , αυτή τη φορά συνεπικουρούμενοι από το σύνολο των ενωμένων δυνάμεων της Αριστεράς, αλλά και αξιοποιώντας τις δυνατότητες πολιτικής διεύρυνσης που και εμείς συμβάλλαμε να δημιουργηθούν, συμπορευόμαστε ολόψυχα και δυναμικά στη νέα, νικηφόρα αυτή τη φορά, προσπάθεια για να αλλάξει σελίδα ο τόπος.
 
Η νίκη του ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον Βαγγέλη Αποστόλου θα είναι, πέρα από τα άλλα, και νίκη ολόκληρου του δημοκρατικού λαού της περιφέρειάς μας!

Αλιβέρι 5-2-2014

Νίκος Στουπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου