Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Σοκ: Νεκρός με μια σφαίρα στο στήθος 26χρονος αστυνομικός - Αυτοκτονία ή κάτι άλλο;

Σοκαρισμένοι είναι όλοι οι συνάδελφοί του, αλλά και όσοι γνώριζαν τον 26χρονο υπαστυνόμο που υπηρετούσε στο Α.Τ. Θηβών.
 
 
Ο 26χρονος αστυνομικός είναι γιος Τρικαλινού επιχειρηματία και υπηρετούσε στη Θήβα. Τις ημέρες αυτές παρακολουθούσε ένα σεμινάριο της αστυνομίας και πηγαινοερχόταν Αθήνα.

Χθες το πρωί όμως δεν παρουσιάστηκε στο σεμινάριο. Το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στην εκπαίδευση ανησύχησε τους συναδέλφους του που τον έψαξαν αναζητώντας τον αρχικά στο τηλέφωνο. Όταν είδαν ότι δεν απαντούσε ούτε στο τηλέφωνο, έτρεξαν στο σπίτι. Έφτασαν στο σπίτι του στη Θήβα, στο οποίο ζούσε μόνος του και βρέθηκαν μπροστά σε τραγικό θέαμα.

Δυστυχώς ο 26χρονος υπαστυνόμος ήταν νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος, με μια σφαίρα καρφωμένη στο στήθος, ενώ δίπλα του βρέθηκε το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την αυτοχειρία.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Αλλά μετά από έρευνα, απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια, αφού στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ή άλλα στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε και άλλος άνθρωπος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου