Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΥΛΙΔΑ: Επιχείρηση συκοφάντησης και αποπροσανατολισμού - Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Π.Πανουριά

«Η Στυλίδα, τώρα, περνά μπροστά. Όσοι επιμένουν να ασχολούνται ακόμα με τακτικές του παρελθόντος ας μείνουν εκεί παρέα με τα φαντάσματα»


Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου κου Πανουργιά Πανουργιά, για την ολοφάνερα επιχειρούμενη κατασυκοφάντηση προεκλογικά, τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειας του:

«Τις τελευταίες μέρες, επιχειρείται μια συντονισμένη προσπάθεια μέσα από το διαδίκτυο με στόχο τη συκοφάντηση του προσώπου μου και της οικογένειάς μου, αλλά και του αποπροσανατολισμού των πολιτών του δήμου Στυλίδας, από τα πραγματικά προβλήματα. 

Με όλη τη δύναμη της φωνής μου, ξεκαθαρίζω σε όλους του τόνους πως δεν θα ανεχτώ επιθέσεις που υπερβαίνουν τα όρια της καθαρής και με πολιτικά επιχειρήματα, προεκλογικής αντιπαράθεσης. 

Τακτικές εκφοβισμού, ψεύτικες υπόγραφες και λοιπά, είναι σημάδια από το παρελθόν που μας οδήγησαν στην σημερινή άθλια κατάσταση. 


Για εμάς, η Στυλίδα, τώρα, περνά μπροστά. 

Προτεραιότητα έχει η πόλη μας, τα χωριά μας, τα προβλήματα που μας απασχολούν. 

Όσοι επιμένουν να ασχολούνται ακόμα με τακτικές του παρελθόντος ας μείνουν εκεί παρέα με τα φαντάσματα.»

2 σχόλια:

  1. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετά πια με τους γόνους των πολιτικών. Επειδή ο μπαμπάς ήταν πολιτικός και έχει λεφτά πρέπει να γίνει και ο γόνος; Μαυρίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου