Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Συκαρά - Δημάρχου Λοκρών λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Σότσι της Ρωσίας

Τις ευχές τις δικές του και των μελών του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Λοκρών  οι οποίες θα συνοδεύουν τον  Πρωταθλητή του Αλπικού Σκι κ. Συκαρά Κωνσταντίνο εξέφρασε ο Δήμαρχος του Δήμου Λοκρών  κ. Νίκολαος  Λιόλιος

Ο κ. Συκαράς  θα συμμετάσχει  στους  παγκόσμιους  Ολυμπιακούς  αγώνες  όπου  θα διεξαχθούν στο Σότσι  της Ρωσίας και  θα αγωνιστεί  στα αθλήματα   σλάλομ,  γιγαντιαίο  σλάλομ,  και  σούπερ  γιγαντιαίο σλάλομ .

Για το Σότσι της Ρωσίας αναχώρησε η ελληνική αποστολή για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014». 

Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου και η Ελλάδα θα παρελάσει με σημαιοφόρο την πρωταθλήτρια του σκι αντοχής Παναγιώτα Τσακίρη (δρόμοι αντοχής).

Οι υπόλοιποι αθλητές που αποτελούν την ομάδα είναι: Μασιμιλιάνο Βαλκαρέτζι (Αλπικό σκι), Σoφία Ράλλη (Αλπικό σκι), Απόστολος Αγγέλης (Δρόμος αντοχής, Δίαθλο), Νικόλας Πολυχρονίδης (Άλμα), Αλέξανδρος Κεφάλας (Σκέλετον).


Αρχηγός της ελληνικής Αποστολής είναι το μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ Βασίλης Κατσώρας και προπονητές είναι οι Τιμολέων Τσουρέκας, Στέργιος Πάππος και Christian Müller.

7 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΛΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΛΙΓΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΙΑ. Ε, ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxax,αστυνομος σαινης!!!!!!!!!!!!!!!!
    και ο αλλος ο πολντο!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ; ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ; ΤΟΥΣ "ΚΟΝΤΙΝΕΣ" ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ; ΕΛΕΟΣ ΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια επιστολή Δήμου Λοκρών προς κο. Κωνσταντίνο Συκαρά. Συγχαρητήρια επιστολή Δήμου Λοκρών προς κα. Ρενέ Γκάτση. Φωτογραφίες με τον έναν. Φωτογραφίες με τον άλλο. Σκηνοθέτες, Καλλιτέχνες, Αθλητές, Ποδηλάτες...και... και...

    'Ολα αυτά τα παιδιά είναι αλήθεια πως κάτι πέτυχαν και αξίζουν πραγματικά των συγχαρητηρίων όλων.

    ΟΜΩΣ...

    Αλίμονο στον δήμαρχο που η δημοσιότητα του οφείλεται σε επιτυχίες άλλων.... και που που το όνομα του δημοσιοποιείται μόνο και μόνο επ αφορμή της επιτυχίας των άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ...
    ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΕΦΙΣΤΟΎΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ...
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ... Ε, ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ. ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ; ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου