Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

                                 
ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

                                         Λάρυμνα: 07-02-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Είναι η τελευταία ανακοίνωση που θα γράψουμε στους δωσίλογους της πολιτικής , αυτούς που το 1989 έδωσαν τα πάντα για μια θέση με τον τίτλο 
«άνευ χαρτοφυλακίου»….

Αναρωτιόμαστε ,  για το περιβόητο «ΠΑΜΕ» , αυτό που παλεύει για το συμφέρον των εργαζομένων , έχει ερευνηθεί σε τι πόστα βρίσκονται οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό , πού εργάζονται ή πόσο βολεμένοι είναι ;
 
Λέμε στα παπαγαλάκια και στους λασπολόγους ότι:  Αν δεν ήταν η ΔΑΚΕ , ούτε προσλήψεις , ούτε προαγωγές , ούτε ενσωματώσεις θα είχαν γίνει , ούτε οργανόγραμμα θα φτιαχνόταν .
 
Και στο παρελθόν τα ζητούσατε αλλά δεν παίρνατε τίποτα , ενώ τώρα τα κάνετε όλα απαιτητά.
 
Η πρώην Τοπική Διεύθυνση  σας κατηγορεί ότι δουλεύατε στο παρασκήνιο για το βόλεμα των στελεχών σας και σήμερα που μιλάμε , δικός σας στέλεχος , «επαναστάτης και άμεμπτος» , παρακαλάει μέσω οικείων προσώπων του να βάλει για δουλειά συγγενικά του πρόσωπα .
 
Αφού η ΔΑΚΕ είναι διαπλεκόμενη , αυτός τι ζητάει από τους διαπλεκόμενους ;
Αφού σε όλα διαφωνούν και όλα τα κατηγορούν , γιατί συμμετέχουν ;
Γιατί με ύπουλο τρόπο (έχουμε μαρτυρίες) , συζητούν να «ρίξουν» το Σωματείο ;
 
Στο Σοβιέτ αυτά έκαναν , νομίζουν ότι ακόμα σ΄ αυτή την εποχή έχουμε μείνει και συνεχίζουν να παρακολουθούν μαθήματα μάγων ( τύπου ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ).
 
Υπάρχουν και κακές γλώσσες που μας μαρτυρούν για ταξιδάκια στο εξωτερικό  (Γαλλία), με πληρωμένα έξοδα του ΚΚΕ (Πολίτης) .
 
Για το εικονικό ατύχημα του «επαναστάτη» , επιμένουμε : Γιατί  δεν το είπε στα κουμάντα των καμινιών (εργοδηγό και δύο επιστάτες) , γιατί μειώνει τους συναδέλφους που το έμαθαν από το κανάλι ; Σε τι αποσκοπούσε αυτή η ενέργεια; Γιατί δεν το έκανε θέμα στο Δ.Σ. του Σωματείου , όπως το έκανε και έλεγε ότι τον τρέχουν στη δουλειά. Αναρωτηθείτε πολλά μετά από αυτό.
 
Είναι τόσα πολλά που μπορούμε να πούμε για τη συγκεκριμένη παράταξη όπου το 1996 είχε τρεις συνδικαλιστές και υιοθέτησε τις εργολαβίες στο χώρο μας χωρίς ούτε ένα δευτερόλεπτο επανάσταση . Τα συμπεράσματα δικά σας.
 
Πού ήταν οι συνάδελφοι του ΕΑΜ όταν όλοι εμείς χτυπιόμασταν με τα ΜΑΤ στη γέφυρα του Μαρτίνου; Τα συμπεράσματα δικά σας .

Γιατί κρατούν κρυφό το καταστατικό και τα μέλη του Σωματείου Μετάλλου; Τι είναι;
Το κοράνι ή ο φάκελος της Κύπρου; Και εδώ τα συμπεράσματα δικά σας.
 
Όσο για τους δωσίλογους και τους καταδότες , σας ακολουθούν τα κατάλοιπα (Βάρκιζα – 1989). Βοήθειά σας σύντροφοι. Ξερά σκ..ά στον τοίχο δεν κολλάνε . Ποτέ δεν κάναμε τον κομματικό νταβατζή , να περνάμε και να γράφουμε μέλη όπως κάνετε εσείς .(Μαρτυρίες πολλές !!) .
 
Φοβάστε και τρέμετε την επιτυχία της ΔΑΚΕ. Άλλωστε σε λίγο καιρό θα μας κρίνουν οι εργαζόμενοι. Οι μοναδικές σας επιτυχίες είναι οι εταιρίες ΣΟΥΛΙΣ – ΜΑΝΕΣΗΣ κ.λ.π. , εταιρίες κλειστές και οι εργαζόμενοι στην απόγνωση.
 
Για το ατύχημα του συναδέλφου μας, σεβόμενοι πολλά πράγματα και κυρίως την οικογένειά του, δεν θα πούμε τίποτα, μόνο ότι αν και όποτε μας χρειασθούν θα είμαστε στην διάθεσή τους.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ: Τι να πούμε τώρα…. Αυτοί μέχρι χτες έκαναν μετάνοιες και μας παρακαλούσαν δικοί τους να προαχθούν και δικοί τους να πιάσουν δουλειά .  
 
Υπάρχει και λίστα που έχουν δώσει (!) Καλά χαζοί είναι; Το κάνουν σαν το γάτο που γ… και σκούζει . Αυτοί έβαζαν στο τραπέζι για την εξέλιξη του προσωπικού . Μάλλον τους πειράζει γιατί η εξέλιξη του προσωπικού γίνεται τώρα που έχει την πλειοψηφία η ΔΑΚΕ. Ξέχασαν πόσα στελέχη συνδικαλιστές έπαιρναν προαγωγή; Μάλλον ξεχνούν . 
Αν όμως θέλουν, σε μία ευρεία ανακοίνωση και ονομαστική , εδώ είμαστε …..
 
  ΔΑΚΕ
 
Υ.Γ.: Για κάποιους και κάποιες θρασύδειλους και θρασύδειλες που γράφουν μόνο για να μας θυμίσουν ότι υπάρχουν, μακάρι να ήταν κινητικοί σε θέματα που αφορούν την εταιρία και την διασφάλιση του μεροκάματου .
Το κους-κους στα νταμάρια , το έχουμε γραμμένο .
Για το ποιος θα γίνει Δήμαρχος ή τα έχει βρει με την εταιρία , θα δείξει .
Η ανοσία αν ήταν έπαινος , κάποιοι θα ήταν συνέχεια Πρωταθλητές.
Είναι απορία μας πώς τόσα χρόνια στην αυλή του βασιλιά να μη σε θέλει ο βασιλιάς.
Κάτι τρέχει .
Ή καταδότης είσαι , ή λασπολόγος , ή  επικίνδυνος / η .



19 σχόλια:

  1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΙΑ..
    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΛΗΑΤΣΟ ΚΑΙ ΒΑΛΩΜΕΝΟ-ΚΑΜΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΜΠΙΜΠΑΣΗ κ.α.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΒΡΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡ@ΤΑΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ;
    ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;
    ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΑΝΕΧΕΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ; ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΜΕ 4.000 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. Ο ΑΔΕΞΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 7.000 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ;
    ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ;
    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ, Η ΛΑΜΟΓΙΑ, Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΕΙΣΤΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ......Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ Ή ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 3500 - 4500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ ΜΑΣ.. ΠΟΥ 7000 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ....ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΗΑΤΣΟΥ ΕΙΣΑΙ;
      ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ;
      ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ.
      ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;

      Διαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΞΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΠΑΧΟΥΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. (ΑΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Ή ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΣΗ). ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ. ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ.
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΚΚΙΝΟΙ - ΜΠΛΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑ, ΖΩΗ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΡΤΟΦΟΛΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΒΔΟΜΗ ΓΕΝΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΆ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΤΟΥ '80. ΜΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ". ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΥΧΛΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ. ΔΕΝ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ Η ΛΑΡΚΟ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ;
    ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΤΏ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ Ή... ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ;

    Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΣ:

    http://2.bp.blogspot.com/-LJvk_luo1tA/UUwaqOlkfOI/AAAAAAAACvk/nyl7RcIxPy0/s640/%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9A%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A3%2B%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%97.jpg

    http://3.bp.blogspot.com/-Wc5Rbb0ZftY/T0zM5d6lQAI/AAAAAAAAEiY/mHSioJ9DUuM/s1600/DSCF3537.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ. ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 500 ΕΚ. €. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ; Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΡΕΚΑ. Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ.
    ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ; ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ. ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ. ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ. ΑΙΣΧΟΣ ΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΟΥ.
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ. ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΔΕΞΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O κόσμος πάει μπροστά και το μπ⓪υρƍ€λ⓪ συνεχίζει να καίγεται .
    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ Ο Κος ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ ΗΤΑΝ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΩΣΤΑΣΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΩΣΤΑΣΙΟ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΡΧΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.......... ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟΣΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΛΗΨΕΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ?ΚΥΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΙΚΑΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. μπραβο ρε φιλε διανα επεσες!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ στο μπ⓪υρƍ€λ⓪ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ (ΦΕΚΟΣ) ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ; ΟΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΚΟΜΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ 4 ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΤΗ ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ.
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΟΥ , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΟΥΛΟΥ-ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ.
    ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. ΔΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ.

    ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ - ΚΑΤΙΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    Η ΛΑΡΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΩΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ. ΧΩΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΙ-ΚΕΝΤΡΩΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ; ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ; ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;
      ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.

      Διαγραφή
  11. Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.
    ΕΚΛΕΨΕ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ.
    ΕΔΕΙΞΕ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ.
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΗΔΕΙΑΖΕΙ . ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;ΚΑΝΕΝΑΣ. ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ.
    ΑΙΣΧΟΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΗΓΟΥ ΤΩΝ ΖΟΥΛΟΥ.
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗς ΔΑΚΕ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΔΡΟ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΙ. ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΙ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΑΣ Η ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ;ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βγήκαν οι δεξιοί της ΔΑΚΕ να μιλήσουν για λασπολόγους/καταδότες...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    Βγαίνει το ΠΑΜΕ από την άλλη που το μόνο που κάνει τόσα χρόνια είναι να προσπαθεί να κρατήσει ονόματα και κόσμο χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μόνο και μόνο να έχει ένα βιβλίο με 500 κρυφά ονόματα από κανα σωματείο που αν δεν εισαι ΠΑΜΙΤΗΣ δεν μπαίνεις ( μαρέσει αυτή η αντικειμενική λευθερία ....) λες και ζούμε στο μεσαίωνα και πρέπει να κρυβόμαστε γιαυτά που υποστηρίζουμε.

    Καλά για το ότι βρίζονται ΠΑΣΟΚΟΙ με ΝΔκρατες είναι το πιο αστείο από όλα. Οι αρχηγοί τους τρώνε μαζί και οι ψηφοφόροι τους ακόμα μαλώνουν.

    Πραγματικά είστε πιο ανόητοι και από τα κάστανα...

    Ο μόνος τρόπος είναι να κάνετε ένα σωματείο εργαζομένων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και να τα βρείτε πρώτα μεταξύ σας , χωρις κόμματα. Πότε θα το καταλάβετε ότι σας κάνει ότι θέλει ο κάθε ανάξιος και το κάθε κατακάθι...; Αξιοπρέπεια δεν έχετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου