Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΑΡ και άλλοι συγκροτούν δημοτική κίνηση Λοκρών!

Στον Δήμο Λοκρών είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει χαλαρή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και πολιτών από άλλους χώρους, σε πρόταση που θα κατατεθεί τις επόμενες ήμερες για τις δημοτικές εκλογές.
  
 ΔΗΜΑΡ και άλλοι συγκροτούν δημοτική κίνηση Λοκρών!

Ένας εκ των φερομένων υποψήφιων να ηγηθεί μιας τέτοιας κίνησης είναι και ο μηχανικός Αργύρης Αλεξίου πρώην πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Τραγάνας και υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Θέλουμε να συγκροτήσουμε ένα κίνημα πολιτών από ευρύ πολιτικό φάσμα με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

Επίσης ο κ. Αλεξίου ανέφερε στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ότι η ΔΗΜΑΡ κατεβάζει δικό της περιφερειακό ψηφοδέλτιο και έχει γίνει πρόταση να ηγηθεί σε αυτό ο βουλευτής Ευβοίας Δημήτρης Αναγνωστάκης πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας.

16 σχόλια:

  1. KYΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΦΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ?
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΤΣΕΡΤΟΣ - ΜΠΟΝΟΒΑΣ - ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΕΛΗΣ. ΤΣΕΡΤΟΣ Ή ΑΛΕΞΙΟΥ Ή ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΘΑΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΜΩΣ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Π@@@.... Ούετ χαλαρή ούτε σφιχτή δεν είναι η σχέση μεταξύ ΔΗΜΑΡ - ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Λοκρών! ¨Όσο και να θέλει ο Αλεξίου και κάποιοι άλλοι, που κρύβονται από πίσω του, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει και δε θα έχει καμία επαφή με την μνημονιακή ΔΗΜΑΡ και τον Αλεξίου. Δευτέρα 10/2 και ώρα 6.00μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, εκδήλωση για δημιουργία ΝΕΑΣ Δημοτικής Παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΥΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ;.. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ;..

      Διαγραφή
    3. Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ . ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ.

      Διαγραφή
    4. Μνημονιακέ Αλεξίου, παρότι δεν ήσουν βουλευτής, παρότι η Δημαρ δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο,παρότι δεν ψήφισε τα εργασιακά στο μεσοπρόθεσμο,παρότι δεν είχαμε ,άτακτη χρεωκοπία , παρότι μείναμε στο ευρώ, παρότι κατεβάσατε τον αντιρατσιστικό για την ΧΑ,παρότι πετύχατε επιμήκυνση των δανείων με μικρότερο επιτόκιο και αναδιαπραγμάτευση των δανείων το Απρίλιο του 14, παρότι υποστηρίξατε την ΕΡΤ. παρότι αποχωρήσατε από την συγκυβέρνηση λόγω διαφωνίας στην ασκούμενη πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,παρότι είπατε ΝΑΙ στην κυβέρνηση αριστεράς που πρότεινε ο Τσίπρας στην Δημάρ στις πρώτες εκλογές του 12 , είστε προδότες και δεν θελουμε παρα μόνο τον ΒΟΥΔΟΥΡΗ που είναι γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ και την έκανε από σας ,τι κι αν είχε ψηφίσει το μνημόνιο, εσύ στο ΚΚΕ ήσουν παλιά, δεν είσαι γνήσιος , όπως ο Βουδούρης! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
  5. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣΠαρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014

    Δεν θα έχουν καμία τύχη.

    Ο κόσμος βαρέθηκε από τριανδρίες και κουραφέξαλα. Αφού ο απώτερος σκοπός είναι μια θεσούλα ( ειδικά για ΔΗΜΑΡ...) . Το μάθαμε το παραμύθι σας και πάμε μόνοι μας πια , μόνο το δίκιο των πολιτών θα υπάρχει.

    Αυτόνομες ομάδες και συνεργασίες σε οριζόντιο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
  6. https://www.youtube.com/watch?v=SySl6oHiP9k ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ";!!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ! ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ! Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ", ΑΠΟ ΚΚΕ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΙΑ. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου